Tomaattinen tonnikalapasta

tiistai 12. helmikuuta 2008

Päätin kirjata tänne jokaisen pastan, jonka kotona teen. Odotettavissa on siis PALJON pennejä erilaisilla lisäkkeillä. Muutkin pastamallit ovat ihan jees, vähän soosista riippuen. Pennet ovat mun lemppareita niistä harvoista muodoista mitä näissä lähistön (Helsingin keskustan) ruokamarketeissa on tarjota
Tätä taidettiin syödä tasan viikko sitten.


1 tlk tomaattimurskaa
1 tlk tonnikalaa oliiviöljyssä
2 valkosipulinkynttä
1 peperoncino
½ tl sokeria
suolaa
reilusti tuoretta oreganoa
oliiviöljyä
500 g pennejä


Freesaa siivutettuja valkosipulinkynsiä ja hienonnettua peperoncinoa pannulla hetki, kaada pannulle tomaattimurska, lisää sokeri ja hyppysellinen suolaa, ja sekoita. Anna kiehua n. 10 minuuttia. Lisää tonnikala öljyineen pannuun ja sekoita hyvin. Ota pannu liedeltä ja lisää oreganon lehdet.
Sekoita valutetun pastan (esim. pennet käyvät hyvin) kanssa ja tarjoa heti. (Neljälle, valmistuu pastankeittoajassa kun aloittaa kastikkeen tekemisen heti kun laittaa vesikattilan hellalle.)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements