Parsaa ja tunaa

perjantai 22. toukokuuta 2009

Juu, tiedän, yksitoikkoista on, mutta minkäs teet kun se vaan on niin hyvää! Mitä ihmettä mä sitten syön kun parsakausi loppuu?

pastaa
parsaa
valkosipulia
kuivattu pikkuchili
tunaa öljyssä

3 kommenttia

  1. Olet ottanut ilon irti parsasesongista ;)

    VastaaPoista
  2. Täällä on toinen parsan (ja tunan) kanssa riehuja, mehevöittää lähes päivittäin salaattiateriaani töiden jälkeen :-) Vatsa on sen verran arka parsalle, että evässalaattiin en sitä sentään yleensä laita, tulee myös halvemmaksi... ;-)

    VastaaPoista
  3. Nemo ja Ylimuuli: Parsa on niin helppoo ja hyvää!
    Kausi alkaa olla auttamatta ohi, mutta vielä alkuviikosta sain kaupasta ihan kelvollisen nipun.

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements