Vappuherkkuja

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Perinteinen vappubrunssi serkkujen kesken siirtyi sisätiloihin surkean sään vuoksi. Ei haitannut yhtään, sillä seura oli mitä parhainta, ruoka mitä maittavinta ja juomaa riittävästi. Kertakaikkisen ihana päivä!

Oma kontribuutioni ruokapöydässä oli perunasalaatti:

1 kg pieniä uusi perunoita, 500 g parsaa kuorittuna, pätkittynä ja keitettynä, 200 g fetaa, ja kastikkeessa 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu, 2 isoa rkl karkeaa sinappia, 0,5 dl oliiviöljyä, 1 rkl hunajaa.




























7 kommenttia

  1. meilläkin piknikoitiin sisällä, olkkarin lattialla. meidän evääämme olivat kyllä huomattavasti vaatimattomammat...teidän pöytännehän vallan notkuu herkkuja!

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä herkulliselta.

    t.äiti

    VastaaPoista
  3. No on siellä ollu runsaat piknicherkut - kateeksi käy :) ! Seurahan se on parasta tässäkin juhlassa, niin se vaan on. Itse pääsin ihan valmiiseen pöytään tänä vuonna.. ja tosiaan mekin oltiin ihan sisätiloissa.

    VastaaPoista
  4. Hyvän näköiset vapputarjottavat...

    VastaaPoista
  5. Merituuli: Eipäs vähätellä, teidän pöytä näytti kyllä taivaalliselta.
    Meidän pöytä notkui niin että, aamusta huolestutti saadaanko kaikkea syötyäkään, mutta kun siinä 8 tuntia istuttiin, niin ehti syödä aika monta kertaa. :)

    Äiti: Herkkua oli!

    Risulinna: Meitä syöjiäkin oli kyllä parhaimmillaan viitisentoista. Vappua suunniteltiin jo kuukausi etukäteen. :)

    Yaelian: Kiitos!

    VastaaPoista
  6. Ei kun kuvassa oli vappuaaton herkut, piknikoitiin sitten vappupäivänä eikä siitä ole todistusaineistoa blogissa.

    VastaaPoista
  7. inspiraatiota hakemassa tämän vuoden pöytään :)

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements