Minttuiset pavut

maanantai 3. tammikuuta 2011

Fab Foodin Riia teki joulun alla jos jonkin sortin papuja, joten innostuinpa minäkin laittamaan papua joulupöytään. Pavut edustival joulupöydässämme Italiaa raviolien ohella. Mitään sinänsä jouluistahan tässä ei ole (surullisen) valokuvan liinaa lukuunottamatta, mutta sitäkin terveellisempää ja uskomattoman hyvää!

kikherneitä
papuja
salottisipulia
lehtipersiljaa
minttua
oliiviöljyä
mustapippuria
(suolaa)
(sitruunamehua)


5 kommenttia

  1. Mintussa on jotain hyvin kiehtovaa, mutta silti en sitä itse juuri koskaan käytä. Pitäisi vain etsiä ja kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa hyvältä, vaikkei kovin jouluiselta, kuten mainitsit.

    VastaaPoista
  3. Minttu antaa tosi kivasti makua moneen juttuun,ja sitä tuleekin paljon käytettyä.

    VastaaPoista
  4. Ari: Ei kannata kokeilla niitä ruukkuversioita vaan etsiä jostain kunnollista isolehtistä vahvavartista yrttiä ikään kuin punttimyynnissä.

    Chez Jasu: Sopisi varmasti hyvin kaiken grillatun kanssa.

    Yaelian: Minttu on tosiaan todella monikäyttöistä!

    VastaaPoista
  5. Kuulostaapa hyvältä! Etsin aina uusia papu- ja kikhernereseptejä, sekä uusia tapoja käyttää minttua. Hyvä idea, kokeiluun!! Hauskaa uutta vuotta!! :)

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements