Terveisiä Lontoosta!

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Männä viikolla matkustin Lontooseen työmatkalle vain yhdeksi päiväksi, mutta jos sinne saakka lentää, niin ei kannata heti tulla takaisin. Niinpä pysyin siellä vielä toisenkin päivän, mitä miellyttävimmän sellaisen. Päivän päätarkoitus oli tavata ihania ystäviä, mutta ennen sitä vietin kaupungilla useamman tunnin ihan keskenäni. Matkalaukkuni ja minä kävimme kaupoilla hankkimassa vähän tuliaisia pääsääntöisesti itselleni, välillä istuimme puistoissa hauskaa kirjaa lukemassa ja hihiteltiin ääneen. Erikätevää muuten käydä kaupoilla matkalaukun kanssa!
Ja oi mikä päivä olikaan istuksia ulkosalla, aurinko paistoi kirkkaansiniseltä taivaalta, kaikki kukki ja lämpöä oli sellaiset 16 astetta.



 
















Kakkospäivänä nukuin oikein pitkään ja vähänkö siistiä kun siellä nukkui pitkään niin kello olikin vasta kahdeksan! Aamiaisen jälkeen suuntasin Oxford Streetille ja ihan muutaman askeleen päästä olinkin jo sisällä John Lewisilla valitsemassa suloisia sokeripaloja ja hääpyyhkeitä.



































Alakerran keittiöroinaosastolle päästyäni homma alkoi jo karata vähän käsistä, esimerkiksi halailin tällaista Cup Cake Bakeria hyvän tovin, niin hyvän, että vartijakin kävi kyselemässä matkasuunnitelmistani.. Järjen hyvin harvinainen ääni ilmaantui kuitenkin paikalle hyvinkin kuuluvana ja riistäydyin irti tästä niin ehdottoman hyödyllisestä keittiön pienkoneesta ja tyydyin paperisiin kuppikakkuvuokiin.



 
















Mukaan lähti myös ihanan keväiset lautasliinat, kuppimittasarja, suklainen kirja ja keraamiset herneet (koska kun ne on niin kevyitäkin, niin niitä kannattaa ehdottomasti tuoda ulkomailta), jotka tietenkin levisivät matkalaukuun paluulennolla.. Erikätevää muuten käydä shoppailemassa matkalaukun kanssa! Vai mainitsinko sen jo?




 




















Ensimmäisenä päivänä muonituin Suomeen piakkoin ilmaantuvassa Vapianossa, kuulemma alkujaan saksalainen pitkin poikin leviävä ketju. Laadukasta pikaruokaa. Homma toimii niin, että ystävällinen henkilö heti ovella jakaa sinulle kortin ja menun. Sitten menet ruoanvalmistuspisteisiin valitsemaan lounasta, vaihtoehtoja oli ainakin antipasti, pasta, pizza ja salaatti. Ja tietty jälkkäri. Siinä sitten kerrot mitä haluat, näytät korttia laitteelle ja kohta on ruoka valmis. Lähtiessä mennään kortin kanssa kassalle ja poistutaan paikalta joitakin euroja köyhempänä.





 





















Aiemmassa postauksessa mainitsemani prinssihäät ja sitä myöten prinssihääbileet lähestyvät huumaavaa vauhtia. Niistä tulee tietty teekutsut, joilla siemitään jos jonkin sorttimentin teelaatuja sievästä pikkurillin fiinin kupin korvalla sojottaen hienoihin päähineisiin tälläytyneinä, tuskin maltan odottaa!








 

















Juhlallisuuksia varten hankin aamiasteetä asiaankuuluvasi pakattuna. Työkaverille lähti mukaan muki, kauhee homma löytää sellainen, jossa morsion naama ei olisi ollut aivan väärällään kehnosta painojäljestä. Koska vahvasti epäilen, että häähumuun naamioitu breakfast tea ei ole juurikaan hääppöistä nappasin vielä kentältä laadukkaamman oloinen lajitelman.
Mua ilahduttaa kovin tuo prinssi Williamin runsashampainen hymy!




7 kommenttia

  1. Mietin ahkerasti että mitkä prinssihäät, vaikka sen olisi pitänyt olla päivänselvää...

    VastaaPoista
  2. Hah, komeita kuninkaallisia tarvikkeita!

    VastaaPoista
  3. Onpas hienoja,oikein prinsessan arvoisia tuliaisia tuotu Lontoosta;D

    VastaaPoista
  4. Joo mäkin olin kerennyt miettimään niitä prinssihäitä tuon teidän valtakunta-postauksen jälkeen...

    Mutta tätä lontoon juttua lukiessa tuli kyllä mieleen, että eri kiva shoppailla matkalaukun kanssa!

    VastaaPoista
  5. Olipas kohtelias vartija, onneksi kyseli vaan kuulumisia,eikä ohjannut esim.ulos.
    -sirpa-

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Viis prinssistä, oliko Cup Cake Makerin läheisyydessä Cake Pop Makeria?

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements