maanantai 5. joulukuuta 2011

Appelsiini-perunasalaatti

Appelsiinia on jotenkin kauheen vaikee syödä sellaisenaan. Ensin  se kaikki kuoriminen ja sitten ne sitkeet kalvot ja varmaan jotain siemeniäkin ja sitä hemmetin mehua tirskuu pitkin. Ei pysty.
Tällaiseen salaattiin appelsiinista irtoo kaikki epäkelpo ihan näppärästi vaan veitsellä.
Ohessa tarjosin soijassa ja wasabissa marinoitua ja uunissa paistettua lohta. Nyt olivat makuyhdistelmät muuten harvinaisen kohdillaan.

Muutama kookas peruna
2 appelsiinia
1 salottisipuli
1 dl tummia oliiveja
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Keitä perunat kuorineen. Kuori kuumina ja pilko. Kuori appelsiinit ja poista kalvot. Kuori ja siivuta sipuli. Sekoita kaikki osaset keskenään ja mausta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti