Rotolo di polenta eli polentarulla

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Mikä mainio idea kääriä polentaa rullalle! Tuosta maissipikapuurosta on tullut tehtyä erilaista läjää ja paistosta, mutta rullaa en olis kyllä itse arvannut tehdä. Polentahan tunnusti jämähtää aika nopee, joten rullaaminen on helppoa kuin heinän teko.

Valmis pakkauksen ohjeen mukaan keitetty puuro levitetään leivinpaperille, päälle lusikoidaan täytekastike, jätetään reunoille muutama sentti tilaa. Parmesaaniraastetta vielä hiukan ja sitten vaan rullaamaan leivinpaperin avulla. Rulla uunivuokaan ja päälle vielä vähän täytettä ja juustoa ja uuniin 200-asteeseen pariksi kymmeneksi minuutiksi. Ihan mahtavaa!
Mä tein täytteeksi herkkusienisen jauhelihakastikkeen alkuperäisohjetta mukaillen.




















Rulla(ttomuus) on katsojan silmässä.

1 kommentti

  1. Ilmankos, minä jo ehdin silmiäni hieraista, rullako!

    Vaikuttaa herkulliselta, eikä mahdottomalta toteuttaa (lahjoiltaan) vaatimattomankaan kokin köökissä.

    -ä-

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements