Coleslaw

torstai 20. elokuuta 2015







Kyllä ne ameriikkalaiset taitaa nää majoneesiherkut! Paitsi että tähän mun versioon ei tule majoneesia. Coleslaw maistuu ihan erityisen hyvältä grillatun ruoan lisukkeena, mutta minä olen kyllä ahtinut tätä raikasta kaaliraasetta kitusiini ihan sellaisenaan, lounaaksi.

300 g valkokaalia
300 g porkkanaa
1 kesäsipuli (tai salottisipuli)
1 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
1 dl turkkilaista jugurttia
1 rkl lehtipersiljasilppua
suolaa
mustapippuria

Suikaloi kaali, porkkanat ja sipuli. Laita kasvikset isoon kulhoon. Lisää loput aineet ja sekoita. Anna makustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

VINKIT: Porkkanat voi raastaa isolla terällä. Koneellinen raastaminen sopii erityisen hyvin.
Yrtiksi käy myös tilli, rakuuna, meirami, oregano tai minttu, kokeile myös erilaisia yhdistelmiä.



1 kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements