tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post3958155585158247526..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: PizzaVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-31817729619225163292009-05-21T09:53:10.213+03:002009-05-21T09:53:10.213+03:00Mari: En ole Virgin Oilissa kyllä melkein vuoteen ...Mari: En ole Virgin Oilissa kyllä melkein vuoteen käynytkään, eikä vissiin tartte enää mennä. :)<br />Kun tässä Kallion kupeessa nyt asun, nin pitää käydä joskus testaamassa suosituksia.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-79347747673268066482009-05-15T14:18:00.000+03:002009-05-15T14:18:00.000+03:00Mä en ole missään saanut niin oksettavaa ja huonoa...Mä en ole missään saanut niin oksettavaa ja huonoa pizzaa kuin Virgin Oilissa. Tai sanoisinko, etten ylipäätäni ole saanut missään ravintolassa niin surkeaa ruokaa, kuin Virgin Oilissa. Kehotan aina kaikkia välttämään ko. ravintelia. Näin niinku sivusta huudellen vain mainittuna.<br /><br />Kalliossa parhaat pizzat vääntää Capris ja oliko se nyt Merirosvo tmv. Kalliohovin pizza maistuu mulle myös - johtuiskohan kalja-combosta? Ylipäätäni olen todennut, että turkkilaisten ym. kuuden euron pizzat ovat niitä kaikista parhaimpia ja voittavat kaikki ravintolalätyt sekä tietty surkeat Kotipizza-pizzat mennen tullen.Marihttp://kurpitsamoska.livejournal.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-41422850405629975942009-05-15T08:10:00.000+03:002009-05-15T08:10:00.000+03:00Yaelian: Pitääpä kokeilla joskus ryynejä. Kammoksu...Yaelian: Pitääpä kokeilla joskus ryynejä. Kammoksun sellaista pullamaista pitsapohjaa.<br /><br />Hyppysellinen: Kiitos! Olenkin teiltä lukenut Pastapään taidoista. Hyvän pitsan tekeminen kotona on yllättävän haasteellista.<br /><br />Välispiikki: Se pitsaperjantai-rallatus taitaakin olla tosiaan Grandiosan, yih.<br />Suhteeni Grandiosaan juontaa juurensa Tiketti-vuosiini kun käytössä oli vain mikroaaltouuni ja joskus (etenkin "Tavastian kautta Lostariin" -jälkipäivinä) teki mieli pitsaa ja sen piti olla edullista. Grandiosa oli ainut jonka voi (pakkauksen mukaan) laittaa mikroon.<br /><br />Anitta: Siitä vaan pitsan paistoon siis!Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-51478081934464079432009-05-15T01:05:00.000+03:002009-05-15T01:05:00.000+03:00Jukra kun tuli nälkä tätä lukiessa!Jukra kun tuli nälkä tätä lukiessa!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11447845823188192750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-22809001704783056842009-05-15T00:16:00.000+03:002009-05-15T00:16:00.000+03:00Mä en pysty kykynemään ostamaan Grandiosaa niiden ...Mä en pysty kykynemään ostamaan Grandiosaa niiden kammomainosten takia. Silloin joskus kun sorrun pakastepizzaan, niin se on Ötkeriä :-)Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-16229662135495826912009-05-14T20:50:00.000+03:002009-05-14T20:50:00.000+03:00ai kun näyttää hyvältä sun parsapizzasi. meillä tu...ai kun näyttää hyvältä sun parsapizzasi. meillä tuon ruokalajin taiteilu on kokonaan Pastiksen hommia ja mies onkin siinä tosi taitava!<br /><br />mä olen syönyt roiskeläpän (jota ei kyllä parhaalla tahdollakaan voi pizzaksi kutsua) viimeksi Sierravuoren juhannusfestareilla iäisyys sitten. ei se maistunut edes valvottujen öiden, ravan ja veden seassa tarpomisen jälkeen nälkäiseksi tulleelle festarijoilalle. se kertoo paljon se. tutut oli silloin kesätöissä Saarioisilla ja niillä oli kylmälaukut piukassa nuita. :(Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-80506196442177968792009-05-14T19:39:00.000+03:002009-05-14T19:39:00.000+03:00Mä rakastan kotitekoista pizzaa, jos mun ei tartti...Mä rakastan kotitekoista pizzaa, jos mun ei tarttis vahtia linjojani tekisin joka viikko! Viime aikoina olen laittanut pizzapohjaan mannaryynejä ja se saa sen taikinan tosi hyväksi ja ihanan rapeaksi myös.Jos haluaa oikein ohuen pohjan niin tuo mannaryynien lisäys tekee siitä myös helpommin kaulittavan.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com