tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post3971566017618327414..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: Seesamkatkarapuja, sitruunarisottoa ja pariloitua parsaaVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-65098982008886090912008-05-11T18:27:00.000+03:002008-05-11T18:27:00.000+03:00Käytin kypsänä pakastettuja. Ja marinoin ne muuten...Käytin kypsänä pakastettuja. Ja marinoin ne muuten jäisinä, jolloin ne olisvat mukavasti sulaneet pannuun mennessään. Huuhtelin ne vaan huolella ennen marinadiin laittamista, että lähtee turhat jääkalikat ja suolat meneen. ;)Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-91256067615128809112008-05-10T12:14:00.000+03:002008-05-10T12:14:00.000+03:00En tiiä onko tää kysymys tyhmä, mutta kysyn kuiten...En tiiä onko tää kysymys tyhmä, mutta kysyn kuitenkin: oliko sun käyttämät jättikatkaravut raakapakasteita vai kypsinä ostettuja? Haluisin ehdottomasti kokeilla näitä, mutta tää pitää tarkistaa ennen kuin menen sähläämään raa-at raakoina tai kypsät ylikypsinä pöytään :)Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.com