tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post6404960805396413736..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: Nopea possupataVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-46285885432839583722010-03-15T21:29:52.130+02:002010-03-15T21:29:52.130+02:00Ari: Jotenkin myös hämmentävää, että suomalaisessa...Ari: Jotenkin myös hämmentävää, että suomalaisessa leikkauskuvassa on joku 5 osaa ja italialaisessa jopa 23..<br /><br />Äiti: Selätti kyllä monena päivänä. :)Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-91820624758945022092010-03-13T10:12:32.503+02:002010-03-13T10:12:32.503+02:00Tämä kyllä selättää isommankin nälän!
t.äitiTämä kyllä selättää isommankin nälän!<br />t.äitiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-36963530361946756652010-03-12T21:27:53.958+02:002010-03-12T21:27:53.958+02:00Mä olen myös usein kironnut sitä, että en ole etuk...Mä olen myös usein kironnut sitä, että en ole etukäteen ottanut keittokirjaa mukaan hallissani käydessäni. Tosin joutuisi varmaankin tilaamaan etukäteen jos haluaisi jonkin vierasmaalaisen leikkauksen.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.com