tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post6795521737789634359..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: Parsaa ja sipuliaVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-63309769428471543352009-05-21T09:48:59.795+03:002009-05-21T09:48:59.795+03:00Yaelian: Ja kohta pukkaa lisää, parsakausi jatkuu ...Yaelian: Ja kohta pukkaa lisää, parsakausi jatkuu vielä!<br /><br />Jams: (Kuiva)mausteiden paras puoli onkin, että ne voi ihan vaan jättää pois tai vaihtaa johonkin muuhun. :)<br />Itse olen suuresti ihastunut laakeriin, mutta tiedän monta, jotka eivät voi sietää sitä ja muutaman, jotka tulevat siitä kipeäksi.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-77611201689483818622009-05-19T21:03:00.000+03:002009-05-19T21:03:00.000+03:00Meinasin laakerinlehtien kohdalla kääntyä kannoill...Meinasin laakerinlehtien kohdalla kääntyä kannoillani, mutta saksanpähkinät saivat minut toisiin ajatuksiin.Hanna Takalahttps://www.blogger.com/profile/16674424809202575114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-34875714286417611522009-05-18T20:21:00.000+03:002009-05-18T20:21:00.000+03:00Sultahan pukkaa paljon näitä parsareseptejä;pitääk...Sultahan pukkaa paljon näitä parsareseptejä;pitääkin äkkiä mennä ostamaan taas parsaa......Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com