Pages

torstai 19. heinäkuuta 2012

Pastaa, tuoreita yrttejä ja tomaatteja

Tuoreista tomaateista tehty pasta on kesäruokaa parhaimmillaan, etenkin jos yrtit saa suoraan omasta pihasta tai parvekkeelta. Kaupan ruukut on ihan yhtä ok, mutta fiilis ei ole ihan sama. :)
Tämä todella nopea pasta toimii ilman tomaattejakin ja yhtä hyvin marinoidut tomaatit toimivat salaattina ilman pastaakin vaikkapa mozzarellan kanssa.

TOMAATTI-YRTTIPASTA

kourallinen kirsikkatomaatteja
muutamia oksia tuoreita yrttejä (basilikaa, oreganoa, timjamia, lehtipersiljaa, minttua)
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Puolita kirsikkatomaatit. Revi yrttien lehdet ja sekoita tomaatteihin. Lisää reilusti oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Anna marinoitua pastan kiehumisen ajan.
Sekoita valmiiseen valutettuun pastaan ja tarjoa parmesaanin kera.


4 kommenttia: