tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post2616932422489651572..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: Paahdettua ankkaa, appelsiinirisottoa ja paistettua parsaaVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-24243846290470022872009-04-12T16:57:00.000+03:002009-04-12T16:57:00.000+03:00Hih, googlasin appelsiinirisottoon reseptiä, ja tä...Hih, googlasin appelsiinirisottoon reseptiä, ja tämä tuli ensimmäisenä vastaan. =)<BR/><BR/>Nälkä kurnii vatsassa, ja suunnittelen jo ensi vkon syömisiä, kun pääsen takaisin omaan keittiöön täältä Pohjanmaalta.<BR/><BR/>t. SerkkuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-78094310296926456942009-02-14T12:59:00.000+02:002009-02-14T12:59:00.000+02:00Ankanrasvasta sen verran, että koita paistaa raa'a...Ankanrasvasta sen verran, että koita paistaa raa'at perunat siinä, ripottele päälle rosmariinia ja hippurippunen suolaa, Ah mitä herkkuaSika-Sannahttps://www.blogger.com/profile/16757028065955249504noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-56026807944994348522008-08-11T14:48:00.000+03:002008-08-11T14:48:00.000+03:00Tulee ehkä vähän myöhässä tämä kommentti... tai to...Tulee ehkä vähän myöhässä tämä kommentti... tai toivon ainakin, ettei se ankanrasva ole enää jääkaapissasi ;) Jos kuitenkin joskus toiste jää sitä rasvaa yli, niin käytä se linssimuhennokseen.Vendavalhttps://www.blogger.com/profile/08241545562490276368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-13809339341777899022008-04-13T23:31:00.000+03:002008-04-13T23:31:00.000+03:00Blogissasi ei ole yhteystietojasi, mutta jos heitä...Blogissasi ei ole yhteystietojasi, mutta jos heität meiliä osoitteeseen hauva@arska.org olet Salamahaasteen seuraava uhri mikäli niin haluat. <BR/><BR/>Zap.Ari Makelahttps://www.blogger.com/profile/15543949136812645410noreply@blogger.com