tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post2765336066234693768..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: Porsasta hunajakastikkeellaVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-87107505031123326302010-11-07T00:02:28.441+02:002010-11-07T00:02:28.441+02:00Chez Jasu: Lupaan antaa väliraporttia. Mun suurin ...Chez Jasu: Lupaan antaa väliraporttia. Mun suurin haaste tulee olemaan lounasruokailu, saattaa joutua tekemään useammin eväitä.<br /><br />Merituuli: Kanan syömisen lopetin jo puolisen vuotta sitten, mtä nyt olen muutaman kerran juurikin lounaalla lipsunut.<br /><br />Italian salaatti: Jos ei tarvita ollenkaan kanamunaa leivän seuraksi, niin kokeilen minäkin. Luomupäätös muuten joustaa sen verran, että matkoilla syö mitä tekee mieli enkä liikaa kelaa, esim. Italiassa on pakko maistaa ihania salumi.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-13725669251030539802010-11-06T12:07:23.148+02:002010-11-06T12:07:23.148+02:00Näyttääpä hyvältä! En ole kaardemummaa tainnut vie...Näyttääpä hyvältä! En ole kaardemummaa tainnut vielä porsaankastikkeeseen kokeillakaan, erinomainen idea!! :)<br />Alkoi tehdä mieli myös edellisen reseptin lihamureketta - se on tosiaan lopulta niin helppotekoinen ruoka, että pitäisi tehdä useammin...Yritän tosin välttää punaista lihaa, mutta sunnuntairuuaksi :) Anoppini laittaa murekeeseen aina paljon parmesaania ja lisää vielä tuoreen leivän korppujauhoja sekä pieneksi pilkottuja oliiveja. Erinomaista leivän päällä! :D Hyvä, että tuli mieleen, pitääkin taas tehdä! :)Italiansalaattihttps://www.blogger.com/profile/09517172197170886815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-62940755083434674832010-11-06T09:42:48.724+02:002010-11-06T09:42:48.724+02:00Kato, ollaan samoilla linjoilla lihassa ja Mäkissä...Kato, ollaan samoilla linjoilla lihassa ja Mäkissä. <br /><br />Mäkkiboikotti lähti alunperin pihiydestä: söit jonkun kalliin aterian jossa makuja ei ollut nimeksikään ja pian oli taas nälkä. Oisko tää päätös pitänyt pian 10 vuotta. Ulkomailla kyllä joskus ainoat löydetyt vaipanvaihtopisteet on olleet Mäkissä. Jos me käydään grillillä (aniharvoin) on ne sellaisia yksityisluonteisia joista löytyy röpöliäisiä ranskiksia. mä en tykkää niistä sileistä. <br /><br />Lihassa vaikein osuus on kana. Hallista onneksi saa ruotsalaista luomua, joten täytyy hamstrata sitä pakkaseen valmiiksi jos kanattaa.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-64688311099091933402010-11-05T23:23:17.885+02:002010-11-05T23:23:17.885+02:00Hieno päätös pitäytyä luomulihassa! Olen miettinyt...Hieno päätös pitäytyä luomulihassa! Olen miettinyt ihan samaa, mutta luomun tarjonnan takia asia on jäänyt vielä mietinnän asteelle. Kiva kuulla miten päätöksesi pitää.Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.com