tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post3266683560503529302..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: Helppo punainen lammaskaalipataVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-48086954379408701362017-01-03T19:33:01.986+02:002017-01-03T19:33:01.986+02:00Lammaskaali on Norjan kansallisruoka, ja kaikki su...Lammaskaali on Norjan kansallisruoka, ja kaikki suomalaiset reseptit ovat joko huonoja tai vääriä. Jos osaatte ruotsia, googlatkaa fårikål ja varmistakaa että resepti on norjalainen! Lammaskaali on ihana herkku, jota ei pidä pilata kaikenmaailman ylimääräisillä juureksilla ja sipuleilla.Kokeiltu onhttps://www.blogger.com/profile/06864388683590984919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-47190289299409462792015-01-29T07:18:17.229+02:002015-01-29T07:18:17.229+02:00Voi kun en äkännyt tarjota sulle lammaskaalikeitto...Voi kun en äkännyt tarjota sulle lammaskaalikeittoa. Pahaa. Minä, joka olen lampaanlihan ystävä en pysty sitä syömaään. Lammas maistuu supervahvalle ja keiton pinnassa killuu paksu rasvakerros. Ja hajukin on vallan kauhea. (sainkohan huonoa lihaa)<br />Taitaa mennä pitkä aika, ennekuin lammasta pataani (napaani) pistän.<br />-ä-<br />-ä-Anonymousnoreply@blogger.com