tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post5323407046385446209..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: Kuubalainen leipä ja kaasu-uunin kirousVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-26221799238152689272008-10-29T19:07:00.000+02:002008-10-29T19:07:00.000+02:00Onnea uudelle blogille Yaelian! Kävinkin siellä jo...Onnea uudelle blogille Yaelian! Kävinkin siellä jo kommentoimassa, ekana, jee.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-31237058243286768812008-10-29T17:04:00.000+02:002008-10-29T17:04:00.000+02:00No nyt mulla sitten on blogi, tosin ei vielä muuta...No nyt mulla sitten on blogi, tosin ei vielä muuta valmiina kuin tervetuloa teksti.osoite on<BR/>http://appelsiinejahunajaa.blogspot.com/<BR/><BR/>Otin vapauden lisätä blogisi omaan blogilistaani kysymättä, mutta suonet kai sen anteeksi......kuuluuko tuota muuten aina kysyä ennenkuin lisää....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-22183541127600724682008-10-28T19:19:00.000+02:002008-10-28T19:19:00.000+02:00Yaelian: Siitä vaan blogia perustamaan! Eihän sitä...Yaelian: Siitä vaan blogia perustamaan! Eihän sitä tartte joka päivä päivittää jos ei tule kokkailtua.<BR/><BR/>Rossana: Kiitos! Leipäni on rapea mutta kalpea. :)Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-320420613830614062008-10-28T18:34:00.000+02:002008-10-28T18:34:00.000+02:00Tuon leivän kuorihan näyttää tosi rapealta sellais...Tuon leivän kuorihan näyttää tosi rapealta sellaiselta mikäs sämpylä se olikaan...? Aivan upean vihreä avokadotahna! Hyvä idea nuo seesamin siemenet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-46703311459907232002008-10-28T12:51:00.000+02:002008-10-28T12:51:00.000+02:00Ei ole blogia, olen kyllä sellaista ajatellut, tul...Ei ole blogia, olen kyllä sellaista ajatellut, tulee kamala hinku sellaiseen kun lukee muiden blogeja. Mä vaan luulen, et nyt kun asun yksin, niin ei tulis niin usein laitettua niitä reseptejä...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-58265088412792610552008-10-27T19:22:00.000+02:002008-10-27T19:22:00.000+02:00Yaelian: Avokadosuklaamoussejäätelöä! Miten mahtav...Yaelian: Avokadosuklaamoussejäätelöä! Miten mahtavaa! Sain heti mielettömän idean, niin hyvän, että pitää saada ruokavieraita sitä kanssani jakamaan. Kiitos!<BR/>Onko sulla muuten blogia, jota voisi käydä lueskelemassa?Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-30614581124165781972008-10-27T15:24:00.000+02:002008-10-27T15:24:00.000+02:00Nami, avokadoa, täällä Israelissa on nyt alkanut k...Nami, avokadoa, täällä Israelissa on nyt alkanut kunnon avokado season ja tulee niitä paljon ostettua.Kokeile ihmeessä sitä avokadosuklaamoussea, se on tosi hyvää, ja kun sen pistää pakastimeen, käy se myös jäätelöstä ihan kivasti.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-61801271861810094272008-10-27T09:22:00.000+02:002008-10-27T09:22:00.000+02:00Hyppysellinen: Meinas vaan mennä hermot sen vaa'an...Hyppysellinen: Meinas vaan mennä hermot sen vaa'an kanssa ja se meneekin nyt vaihtoon. Mitä iloa on on/off-nappulasta jos sitä painamalla ei saa vaakaa päälle eikä pois päältä? Se on vaan päällä koko ajan..<BR/>Laita avokadotahnaan vähän reilummin limee, niin maku peittyy. ;)<BR/>Mä laitoin siihen muuten hunajaakin kun tuli niin kirpakkaa.<BR/><BR/>Petra: Paahdetut seesaminsiemenet ovat ihan huippuhyviä ja sopivat, ihan paahtamattakin, just vaiks leipätaikinaan ja koristeeksi sämpylöiden päälle.<BR/><BR/>Risulinna: Avokado on tosiaan herkkua ja tässä joku päivä on pakko kokeilla siitä tehtyä suklaamoussea, jota ainakin Unelias kokki Anna ja Monkey Foodin Ylimuuli ovat tehneet.<BR/><BR/>Susa: Kivaa, olen sun reseptejä jo ehtinyt kaivatakin. Linkitän blogiin ja lisään blogilistalla. Luen kyllä jatkossa sitä toistakin.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-78083905814666312312008-10-27T07:50:00.000+02:002008-10-27T07:50:00.000+02:00Hei Prinsessa! Mulla on uusi ruokablogi, missa on ...Hei Prinsessa! Mulla on uusi ruokablogi, missa on vain resepteja :)Susahttps://www.blogger.com/profile/10520790902987576109noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-35823997043539093692008-10-26T21:39:00.000+02:002008-10-26T21:39:00.000+02:00Minäkin tuota avokadotahnaa täällä ihailen.. avoka...Minäkin tuota avokadotahnaa täällä ihailen.. avokadosta muutenkin kun tykkää hullun lailla :) Voi vain kuvitella miltä maistuu tuolla tuoreella leivällä :PMausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-81637183840517342012008-10-26T17:51:00.000+02:002008-10-26T17:51:00.000+02:00Meillä leipä odottaa edelleen uusintayritystä...Tu...Meillä leipä odottaa edelleen uusintayritystä...<BR/>Tuo tahna vaikuttaa herkulliselle. Pitääpä lisätä avokado huomiseen ostoslistaan. Ollaankin mietitty mihin kätkettäisiin pussillinen seesaminsiemeniä, tämä vaikuttaa sopivalta kohteelta jatkaa tyhjennystä :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-13661209228493568822008-10-26T16:27:00.000+02:002008-10-26T16:27:00.000+02:00hyvä on noudattaa grammalleen kun on se uusi vaaka...hyvä on noudattaa grammalleen kun on se uusi vaaka ;) <BR/><BR/>hyvää kyllä on, meillä tehdään edelleen usein! ja ihanan näköistä tuo sinun tahnasi, vaikka avokado ei kuulukaan suosikkeihini. Pastis tykkäis varmasti! ehkä yllätänkin hänet jolloinkin tällä.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.com