tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post533116478190401048..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: SitruunapiirakkaVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-6470314981029739712010-04-24T04:26:05.449+03:002010-04-24T04:26:05.449+03:00Tohottimista. Ne on ihan turhia ja niiden kanssa m...Tohottimista. Ne on ihan turhia ja niiden kanssa menee vain hermot, niillä nysvää yhtä bruleevuokaa pari minuuttia. Paljon helpommalla pääsee kun hakee k-raudasta kaasupolttimen millä sitten käräyttää vähän isommankin lätyn samantien. Eikä ne edes maksa juuri enempää kuin se kokkipuodin tohotin.<br /><br />http://makuetukenossa.blogspot.com/Simohttps://www.blogger.com/profile/15213255272245164191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-10859166052057691232009-03-02T21:51:00.000+02:002009-03-02T21:51:00.000+02:00Kiitos ihanasta ohjeesta :) Itse olen kovasti sitr...Kiitos ihanasta ohjeesta :) Itse olen kovasti sitruunoiden ystävä ja tämä kuulosti todellisesta herkulta. Itseasiassa jopa niin herkulta että tuossa on mulla piirakka jo jäähtymässä ;DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-83885556675552997952009-02-08T11:03:00.000+02:002009-02-08T11:03:00.000+02:00Johanna: Ohjetta voisi sanoa omakseni, en ole sitä...Johanna: Ohjetta voisi sanoa omakseni, en ole sitä suoraan keneltäkään kopioinut.<BR/>Mutta samanlaisiahan nämä kaikki sitruunapiirakan ohjeet ovat kun sama piirakka niistä lopulta syntyy. :)<BR/>Kävin katsomassa Allenin ohjeen. Siinä on kermaa puolet tästä määrästä, joten suhteessa kananmunia on saman verran. Tällä mun ohjella tulee oikeesti korkea piirakka, joten jos sulla ei ole käytössä korkeareunaista kakkuvuokaa vaan peruspiirakkavuoka, niin puolita täytteen määrä.<BR/>Kuohukermassa on rasvaa 35 % kun double creamissa sitä on lähes 50%.Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-68871502832125496062009-02-07T19:07:00.000+02:002009-02-07T19:07:00.000+02:00Hei, onkohan tämä alunperin sama piirakka kuin Rac...Hei, onkohan tämä alunperin sama piirakka kuin Rachel Allenin sitruunapiirakka? http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/607601<BR/><BR/>Tuossa englantilaisessa ohjeessa käytetään double creamia, mikä on ymmärtääkseni paksumpaa kuin suomalainen kuohukerma, ja kananmunia on 3 kpl. Mietin että tarvitseekohan kuohukerman kanssa tosiaan noin paljon kananmunia kuin tässä sinun ohjeessa, että piirakan täyte hyytyy? Mitäs veikkaat?.https://www.blogger.com/profile/16841198929880684942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-60544127412529257592008-08-07T23:57:00.000+03:002008-08-07T23:57:00.000+03:00Voin vakuuttaa, että piirakka oli oikein suun muka...Voin vakuuttaa, että piirakka oli oikein suun mukaista. Nam. Tällaisten piirakoiden voimalla jaksaa olla äitiyslomallakin.Anonymousnoreply@blogger.com