tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post7806354886270441439..comments2024-03-16T10:44:09.833+02:00Comments on Prinsessakeittiö: Penne ai pomodorini freschiVeerahttp://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-44876119866743448562009-03-15T12:30:00.000+02:002009-03-15T12:30:00.000+02:00Yaelian: En mäkään välttämättä sokeria tuoreeltaan...Yaelian: En mäkään välttämättä sokeria tuoreeltaan laittaisia, mutta joskus tomaatit vaativat sitä.<BR/>Mä tein tätä tällä kertaa piirasia varten ja kypsennettävä tomaatti kaipaa mun makuun aina sokeria.<BR/>Ja parmesaania ehdottomasti!<BR/><BR/>Äiti: Pinjansiemenet on kyllä hyviä! Pitääki tehdä taas ekskursio Kamppiin, siellä olis se Lidlkin. Mutta mähän en nykyään poistu juurikaan tästä Hakaniemestä, mitä nyt hilaudun aamuisin Kurvin suuntaan töihin. Ja lenkillä tulee käytyä Töölön suunnalla kun kierrän Töölönlahtea. :)Veerahttps://www.blogger.com/profile/10025012358247527551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-26728996096947167122009-03-14T19:38:00.000+02:002009-03-14T19:38:00.000+02:00Ahh, nykyään munkin lempipastaa, lisään vielä jouk...Ahh, nykyään munkin lempipastaa, lisään vielä joukkoon pinjansiemeniä.<BR/>Lidlistä saa ROMA-nimisiä tomaatteja, sellaisa soikeita. Ainakin tähän asti ne ovat olleet tosi hyvä; makeita ja rapsakoita.<BR/><BR/>t.äitiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-67140149818332977712009-03-14T17:50:00.000+02:002009-03-14T17:50:00.000+02:00Niin ja sekaan vielä hyvää parmesaania, niin on ni...Niin ja sekaan vielä hyvää parmesaania, niin on niin hyvää että.....Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7320872123374330958.post-83317338449919434892009-03-14T16:38:00.000+02:002009-03-14T16:38:00.000+02:00Oi tuo on yksi mun lempparipastajutuista.Sain rese...Oi tuo on yksi mun lempparipastajutuista.Sain reseptin vuosia sitten ystävättäreltä,joka oli paljon Italiassa, ja mä olen aina kutsunut tuota pasta frescaksi. Tosin sokeria en ole siihen laittanut.Makujen harmonia on ihana tuossa ruuassa,nam nam!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com