Pages

tiistai 8. heinäkuuta 2008

Pasta ai piselli e prosciutto

Kinkku-hernepastaa. Festaririentojen välissä kerkesin keittämään pikapastaa. Mahdollista on, että ehdin laittaa ruokaa tällä viikolla myös toisen kerran, nähtäväksi jää. Todennäköisesti ehdin postaamaan kaikki vanhat alta pois, oujee.

reilu pala palvikinkkua
pussillinen pakasteherneitä
yksi sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 dl kermaa
oliiviöljyä
mustapippuria
kuivattua oreganoa
mieluista pastaa al dente

Suikaloi sipulit ja kinkku. Paista sipulit pehmäksi oliiviöljytilkassa. Lisää kinkku ja herneet, sekoittele hetki ja lisää sitten kerma. Kiehauta, lisää mustapippuri ja oregano. Sekoita keitettyyn pastaan ja tarjoa parmesaanin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti