Tämä chorizomunakas, johon paprika muuten tulee purkista ruokakerman muodossa, on löytänyt tiensä meidän ruokalistalle viime viikkoina jo useamman kerran.
Chorizo-paprikamunakas (2-3:lle)
4 chorizo-raakamakkaraa6-8 kananmunaa
0,5 dl paahdettu paprika –ruokakermaa
1 ruukku lehtipersiljaa
Kuumenna iso paistinpannu keskilämpöiseksi. Purista makkara suolestaan pieniksi palloiksi. Laita makkarapallot pannulle ja paista käännellen noin 5 minuuttia kunnes liha on kypsää.
Makkaroiden paistuessa riko kanamunat kulhoon. Riko munien rakenne haarukalla ja lisää kerma. Silppua lehtipersilja karkeasti, voit käyttää myös varret. Lisää lehtipersilja kanamuna-kermaseokseen ja sekoita.
Kaada munaseos pannulle ja laske lieden lämpötilaa. Sekoita muutaman kerran reunoilta kohti keskustaa, jotta munakas hyytyy tasaisesti.
Paista kannella peitettynä miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia kunnes munakas on hyytynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti