Muutto

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Suurin osa tavararoista on vielä laatikoissa ja loput sikin sokin pitkin kämppää. Ruokapöytä seisoo pystyssä laatikkopinon takana ja sen tulevalla paikalla on muita huonekaluja väliaikaissäilytyksessä. Makuuhuoneessa sentään alkaa olla jo valmista, joten aamiainen katetaan pienelle pyöreälle sivupöydälle sängyn viereen. Hesari ei ole vielä kääntynyt eikä netti toimi, joten kumpainenkin lukee uutiset kännykästä. Koskaan ei ole aamiainen maistunut näin hyvältä.

6 kommenttia

 1. Samanlaista meininkiä ollut myös meillä! Tsemppiä muuttojärjestelyihin!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin kumpaisellekin Prinsessa-pariskunnan osapuolelle! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä uuteen kotiin ja tsemppiä järjestelyihin! Ja kiitos paljon ihanasta kommentistasi jonka kävit jättämässä! Saako kysyä, oletko joskus asunut/oleskellut sinäkin täällä saapikkaassa, kun jotenkin tulee vain sellainen olo sinun teksteistäsi/resepteistäsi? Hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hei taas - Italiansalaatti se jälleen äänessä! Halusin vain sanoa näin muuttojärjestelyjesi keskelle, että tänään annoin sinulle blogissani "Beautiful blogger awardin". Toivottavasti saamme pian uusia herkullisia reseptejä uudesta keittiöstä :) Hauskaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista!

  Italiansalaatti: Kiitos paljon awardista!
  Olen asunut Italiassa juu ja tuon tuoreen Prinsessa-herran isä on italialainen.
  Muuton tiimellyksessä oma tietokoneeni meni rikki enkä ole saanut aikaiseksi korjauttaa sitä vielä. Siksipä blogi-parka joutuu taas odottelemaan uutta sisältöä.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements