Haikeat jäähyväiset

keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Monen prinsessan elämässä käy ennemmin tai myöhemmin niin, että hän löytää itsensä kruunajaisista, joissa hänen päähänsä asetellaan painavampaa kruunua ja käsiin annetaan valtikka ja valtakunnanomena. Vastuu valtakunnasta siirtyy prinsessalle, prinsessasta tulee kuningatar. Prinsessakeittiö, ja minä sen yliprinsessana, olemme nyt tässä tilanteessa. Tästä päivästä alkaen Prinsessakeittiö on Veera R. -  The Queen of Delicious.


Olo on just tällä hetkellä ihan tosi tosi haikea (hieman tirautan tässä samalla) ja samaan aikaan uudesta innostunut.
Haikea, koska Prinsessakeittiö sisältöineen ei muuta mukaan uuteen osoitteeseen vaan jää kaikkine resepteineen olemaan ja elämään tässä vanhassa tutussa osoitteessa, mutta ei enää päivity. Päädyin tähän ratkaisuun ensinnäkin siksi, että se on teknisesti fiksuinta (hirvee olis säätö ja jumppa jos kaiken siirtäis) ja toisekseen siksi, että haluan jatkossa kirjoittaa muustakin kuin ruoasta ja laittaa kaiken intohimoni ja osaamiseni saman katon alle.
Siitäpä päästäänkin suoraan innostuksen tunteisiin, uusi blogi on ihan hirmuisen hieno ja kaunis ja ihana, ja odotan malttamattomana, että pääsen täyteen vauhtiin ja postaustahtiin. Ruoan lisäksi uudesta osoitteestä löytyy ihan tavallista arkea, sitä hyvää elämää, sekä sosiaalisen median ja bloggaamisen vinkkejä.

Siirry siis uuteen osoitteeseen (tai no lue tämä loppuun ensin) ja päivitä osoite kaikkiin kanaviin, joissa blogia seuraat.
Nimi vaihtuu huomisen päivän aikana Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa, Twitterissä, Pinterestissä ja Snapchatissä mutta tilit pysyvät samoina.

Kiitos kun olet ollut mukana, toivottavasti nähdään myös uudessa osoitteessa!
Veera R.

P.S. Uudessa blogissa on sunnuntaihin saakka arvonta, jossa voi voittaa Satokausikalenterin 2016.


10 kommenttia

 1. Sain jo ylimääräisiä sydämentykytyksiä!

  VastaaPoista
 2. Onnea upeasta uudesta kruunusta blogeineen <3

  VastaaPoista
 3. Hienon näköistä ,onnea uudelle blogille Veera! Ja hyuvää uutta vuotta! Niin ja onnea uudesta kruunustakin.

  VastaaPoista
 4. Mä vähän arvasin että kommenttini siellä menee roskapostiin...Eli kommentoin sinne uuden vuoden lupaus-postaukseesi ja kommenttini meni roskapostiin.(mulla on jostain syystä ongelmia WordPressin kanssa...) Jos poimit sen kommentin roskapostista niin seuraavan kerran pitäisi kommentoinnin onnistua...

  VastaaPoista
 5. Nyt vasta kävin täällä.
  Siirrytään kuningatar sivuille.

  VastaaPoista
 6. I'm appreciate your writing skill. Please keep on working hard. Thanks for sharing.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements