Kuuma siideri

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Virallinen joulunodotus alkoi 1. lokakuuta. Marraskuun ensimmäisenä päivänä haen joulukoristelaatikot kellarista ja asennan valosarjat. Joudun ehkä tekemään retket kehien hienoihin koti- ja puutarhatavarataloihin ja hankkimaan parvekkeelle kilometrikaupalla erilaista valoviritelmää. Ostan niin paljon valoja, että meidän parveke näkyy kuuhun! (Mulla ei ole koskaan ennen ollut omaa parveketta, pakko ottaa kaikki ilo tästä tilaisuudesta irti.)
Vuoden ensimmäinen glögi keittyi siideristä, hunajasta, appelsiinista, kanelista ja neilikasta.
Suosittelen laittamaan mausteet siideriin jo muutamaa tuntia ennen keittohetkeä, siideri kiehahtaa todella nopeasti ja kukapa haluaisi keittää ilmaan kaiken ihanan alkoholin?

5 kommenttia

 1. Vai että kuuhun asti :D

  Tunnelmallista joulunodotusta!
  -ä-

  VastaaPoista
 2. hehe, ihana! Pitäisiköhän munkin alkaa jo asentaa valoja... Voisi piristää kummasti.

  VastaaPoista
 3. Me ollaan miehen kanssa tehty kompromissi, että vasta 1 joulukuuta. Mutta silloin se sitten tosiaankin tapahtuu, vaikka mitä muita suunnitelmia olisi päällekäin :) Joulunodotus on ihanaa.. Ja ihanalta kuulostaa tuo glögikin.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa hyvältä! Sinä aloitat kyllä joulunodotuksen tosi aikaisin.. no ehkä itsekin kaivan ekat kynttilät laatikoista jo piakkoin kun on niin pimeetäkin.

  VastaaPoista
 5. Äiti: Herra Prinsessalla saattaa olla tästä joku eriävähenkinen teilausvarman mielipide..

  Nelle: Valosarjat piristää aina! Eikä ne ole edes NIIN jouluiset. Nyt kun vaihdettiin aikaakin ja on jo iltapäivästä nii synkeetä.

  Katiskatar: En mäkään sentään vielä mitään tonttuja esille ota, ehkä sitten 1. joulukuuta. :)

  Manteli: No kynttilöitä nyt vähintään esiin heti!

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements