Prinsessakeittiö-blogi ei päivity enää, mutta jatkan osoitteessa veerarusanen.com.Siellä kaikki reseptit ovat gluteenittomia enkä käytä enää lainkaan raffinoitua sokeria. Tervetuloa seuraamaan sinnekin!
Liity uuden blogin postituslistalle ja saat lahjaksi tulostettavan ateriasuunnitelman, jolla voit miettiä viikon ateriat kauppalistoineen etukäteen.
Sokeriton banaanileipä
2 dl vehnäjauhoja1 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1 dl rusinoita
1 dl pähkinäsekoitusta
3 banaania
0,5 dl öljyä
1 kananmuna
1 tl vaniljauutetta
Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, kaneli, rusinat ja pähkinät.
Kuori banaanit ja soseuta ne haarukalla. Lisää öljy, kananmuna ja vaniljauute, sekoita tasaiseksi.
Kaada banaaniseos jauhoseokseen ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Vuoraa leipävuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Paista noin 40 minuuttia, kokeile kypsyyttä tikulla.
Alkuperäinen ohje on BBC Goodfoodista.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti