Aamupuuro ja sarastusvalo - täydellisten aamujen ARVONTA

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Saavuimme Mordoriin isänpäivänä. Siihen asti aamut eivät musta tuntuneet mitenkään ylitsepääsemättömän synkeiltä. Tuli kiire asentamaan Philipsiltä testattavaksi saamaani sarastusvaloa. Täydelliseen aamuun ei ihan riitä lempeä herätys vaan tarvitaan myös kaurapuuroa. Osallistumalla arvontaan sunkin aamu voi olla sarastusta tai mehulasillista parempaa.
Wake Up Light

Perheen vastustuksesta huolimatta hankin meille inasen liian kapeat pimennysverhot kun en kestä herätystä pilkkopimeässä, pikkasen pitää valonkajoa tulla verhonraosta. Ja pimennysverhon leveydestä huolimatta näillä leveyksillä herätään pilkkopimeässä varsin monena aamuna vuodesta. Philips Wake Up Light -sarastusvalo on mulle pimeiden vuodenaikojen pelastus. Se herättää lempeästi lisäämällä valoa pikkuhiljaa. Mulla on ollut sarastusvalo jo ennen tätä, mutta se kadotti lempeän luonteensa ja alkoi herättää räväyttämällä sekä valon että äänen täysille ja kieltäytyi lopulta kaikesta yhteistyöstä. Ennen sarastusvaloja mulla oli jouluvalot ajastettuina syttymään vähän ennen herätystä.

Edellinen lamppu ei ollut mikään ilo silmälle, mutta tämä uusi yllätti iloisesti neutraalilla ja modernilla muotoilullaan. Wake Up Lightiin saa laitettua kaksi herätysaikaa ja herätysääninä on joko radio tai viisi luontoääntä. Siinä edellisessä oli möhkäleen ulkomuodon lisäksi sellainen ongelma, että luontoääniherätyksenä palvellut lintujen laulu huipentui käen kukuntaan. Ai että mä inhosin sitä käkeä! Kukkuu vaan sullekin, s*****a. Tässä uudessa on kaksi linnunlauluvaihtoehtoa, toinen ilman käkeä!
Sarastusvalo toimii lukuvalona ja siinä on hämärrystoiminto, eli sen voi laittaa illalla päälle ja asentaa sammumaan pikkuhiljaa halutun ajan kuluessa.Aamupuuro

Olen hitaiden aamujen ystävä. Mun täydelliseen aamuun kuuluu aamupala, ihan ehdottomasti. Jo useamman kuukauden se on ollut kaurapuuroa. Mulla on nimittäin aamiaiskausia, syön sitä yhtä ja samaa joka ikinen aamu kausiluontoisesti. Puurokausi on kestänyt pitkään eikä mua kyllästytä yhtään. Puuroa menee usein myös lounaaksi. Puuron päälle laitan banaanin, pari desiä pakastemarjoja, manteleita ja chiasiemeniä. Enkä kyllä aamuisin asettele puuron päälle mitään vaan ihan reippaasti mätän. Lapsi Prinsessa I kutsuu mun aamupuurolaustasta superpuurohässäkäksi.Arvonta

Mun täydelliseen aamuun kuuluu lempeä herätys ja valtava annos puuroa. Mitä tekee sun aamusta täydellisen? Kerro se kommenteissa ja voit voittaa itsellesi sarastusvalon tai mehulingon, saat itse valita. Voit jo kommenteissa kertoa kumman ottaisit jos voitat.
Palkinto arvotaan kaikkien kommentoijien kesken, osallistumisaikaa on torstaihin 10.12. saakka. Voittajalle ilmoitan meilitse, joten laita kommentteihin myös meilisi jos sitä ei profiilisi takaa löydy.

Yhteistyössä Philips #täydellisiäaamuja.

49 kommenttia

 1. Iso kuppi kahvia, siitä se lähtee!! Jos lykästää, mehulingolle olisi käyttöä. :)

  VastaaPoista
 2. aamukahvi maidolla, leipää ja raikasta hyvää, esim marjoja, sarastusvalo tekis heräämisestä vielä paremman..

  VastaaPoista
 3. Kiireettömyys tekee aamusta täydellisen. Herääminen hyvissä ajoin, että on aikaa kunnon aamiaiselle ja aamutoimille. Täydellinen aamiainen on munakas tomaatilla, sipulilla ja tuoreella persiljalla. :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaisesti kaurapuuro, tummapaahtoinen kahvi, päivän lehti ja hiljaisuus. :)

  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Lapsen aamuhymy <3
  me-d-ia@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Se ehtii ja jaksaa herätä ennen muita, että saa juoda yksin ihanassa hiljaisuudessa edes sen yhden kahvikupposen

  paivi.lonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Aamupala kaikessa rauhassa aamulehden kera.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 8. kuppi kahvia ja paikallislehti. ja hiljaisuus. ja mehulingon surina : )

  VastaaPoista
 9. Vkonloppuaamiainen, kun on aikaa itselle ja virkistävän aamulenkin jälkeen voi rauhassa keittää kahvit. Suihkunraikkaana nauttia hedelmiä, puuroa tai ruisleipää ja kupin kahvia. Arkisin en aamupalaa syö.. ainoastaan töissä kupin kahvia. lamerinquecit@gmail.com.

  VastaaPoista
 10. kuppi kahvia.
  mehulinko.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 11. Kiireettömyys ehdottomasti ja kuppi kahvia. Sarastusvalon valitsisin :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Hirssipuuroa marjoj j kuppi kahvia. Mehulingolle olisi käyttöä. aila.viiki@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 13. Aamu lähteeparhaiten käyntiin hitaalla heräämisellä ja kaurapuurolla mistikkakwiton kanssa. Sarastusvalolle olisi käyttöä
  iida.toivola1(a)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Täydelliseen aamuuni kuuluu tottakai (kaura)puuroa, mutta sitä ennen kuppi teetä ja ruisleipää rauhassa ENNEN kuin lapset heräävät. Valitsisin sarastusvalon, koska meillä lampulle kävi ihan samoin kuin sille sinun vanhalle valollesi, tuli ärhäkäksi kunnes lakkasi syttymästä kokonaan.

  VastaaPoista
 15. Takana pitkät ja levolliset yöunet,jonka jälkeen aamupala (lusikoitavaa smoothieta ja tilpehöörejä, tuoreita hedelmiä, nautinnollista kahvia) nautitaan ulkona meren äärellä niin et hiekkaa on varpaiden välissä ja tuulenvire hulmuttaa tukkaa.
  riikka.s.turunen (a) gmail.com
  Mehulinko maistuisi :)

  VastaaPoista
 16. Ooooooo mä niin tarvitsen tuon sarastusvalon!!!

  VastaaPoista
 17. Aamuihini on kuuluunut pirpsakat puolukat ja rapeat kookoshiutaleet ja laadukas hunajatippa syksyn alusta asti...nämä siis mun aamujen ihan must banaani-kahvigombon piristeenä. Mutta pettyneenä huomasin viimeviikolla, että omat syksyllä keräämäni superpuolukat on jo syöty, joten uusi piritys metodi voisi olla sarastuvalo :)

  VastaaPoista
 18. Täydelliseen aamuun kuuluu hidas herääminen, pitkään haudutettu kaurapuuro, iso latte ja Hesari :). Mehulingosta tykkäisin!

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Täydelliseen aamuun sisältyy oma rauha ja hetki sitä. Joskus aamupalan ääressä, joskus aamun lehden ääressä, joskus ihan vaan hetki ikkunan äärellä ja musiikkia kuunnellen. Mutta hetki omaa aikaa, se on must!

  VastaaPoista
 21. Monta kuppia kahvia ja hiljaisuus.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hyvät unet ja herääminen vapaapäivään. Aamuvirkkuna nousen silti aikaisin, nautin kupin kahvia, kiireettä. Wake up light kiinnostaisi siltikin ;)

  VastaaPoista
 23. Aamusta täydellisen tekee aika. Aika voi löytyä arjen aamustakin. Täydellinen mittari on se, että tukka ehtii kuivia kunnolla ennen lähtöä. Ja mulla on paljon tukkaa...

  VastaaPoista
 24. Aamusta tekee täydellisen kahvi ja valo :)
  Ottaisin sarastusvalon jos voittaisin!
  suvi.lahdemaki@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Tykkään rauhallisista aamuista ja että saa nauttia kupillisen hyvää kahvia.
  Ehkä tuo valo voisi olla hyvä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Tykkään rauhallisista aamuista ja että saa nauttia kupillisen hyvää kahvia.
  Ehkä tuo valo voisi olla hyvä.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Minä olen kaurapuuron ystävä ja sitä täytyy saada joka aamu. Jos voitan valitsen mehulingon koska edellinen teki lakon.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Aamukahvi ja valo. Jos voitan, valitsen sarastusvalon.

  kirjakettu@suomi24.fi

  VastaaPoista
 29. Mukillinen kahvia ja jo parikymmentä vuotta samaa aamumössöä kupillinen, so. banaani tai satsuma tai mandriini tai omena tai mansikoita, 3rkl auringonkukan siemeniä, 1rkl seesaminsiemeniä, 5rkl crunchimysliä. Joo, valoa sen olla pittää. veli-pekka@rusanen.co

  VastaaPoista
 30. Aromikasta kahvia ja tuore croissant kylkeen, siinä olisi täydellisen aamun ainekset. Sarastusvalo varmasti muuttaisi mieluusti meille ;)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 31. Mun aamustani tekee täydellisen kiireettömyys ja iso kupillinen kardemummakahvia nautittuna kotiterassilla auringonpaisteessa ja linnunlaulun keskellä ihanaa lehteä lukien. Tätä ajatellen sarastusvalo olisi mieluisampi.

  VastaaPoista
 32. (Arki)aamuni on täydellinen kun kukaan ei häiritse kahvi- ja meikkihetkeäni :) jos onni potkaisee niin valitsisin mehulingon! maaarja1@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Täydelliseen aamuuni kuuluu hitaasti hauduteltu kaurapuuro kotimaisilla marjoilla, iso maitokahvi sekä sanomalehti. h_lammas@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Aamupala kaikessa rauhassa aamun lehteä lukien. Ja pääasia ettei ole kiire minnekään =). Mukaan mahtavaan arvontaan, jos arpaonni suosisi olisi valintani sarastusvalo.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Aamupala kaikessa rauhassa aamun lehteä lukien. Ja pääasia ettei ole kiire minnekään =). Mukaan mahtavaan arvontaan, jos arpaonni suosisi olisi valintani sarastusvalo.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Mie tarviin aamulla pari tuntia aikaa herätyksestä työpäivän alkuun. Aamupalaa saatava muiden toimien ohessa ja tarpeeksi aikaa pyöräilyyn. Viikonloppuisin on parasta siirtyä sängystä sohvalle lehdenlukuun ja vetkuilla.

  Koska mehulinkoon voisin upottaa niin vähän mitään kivaa raakaa, niin sarastusvalo voisi toimia paremmin.

  Kivaa joulunaikaa sinne! 😊

  VastaaPoista
 37. Nykyään aamut ei ole seesteisiä..kisa ja koira nyt vinkuvat ensiksi..sitten herää 4 muksua ja ukkeli.. Mennään päätä pahkaa eestaas :) Mutta viikonlopun aamut ovat ihana kiireettömiä ja kaikki ovat hyvällä tuulella..Jos voittaisin haluaisin lampun..joskos sitten viikollakin heräisi hyväntuulisena :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Vilttiin kääriytyminen kahvin kanssa ja ikkunasta ulos tuijottelu <3
  Sarastusvalo olisi kiva :)

  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Hyvä aamukahvi, herkullinen aamupala ja kiireettömyys :) Sarastusvalo olisi tarpeen :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Hyvä aamiainen, eli puuroa marjojen kera ja KAHVIA iso mukillinen. Seurana oma mies ja koira - siinähän sitä luksusta on päivän alkajaisiksi.
  Sarastusvalo olisi ihana lisä.
  tuhansia.sivuja@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Kahvikupillinen jos toinenkin kiirreettömässä aamussa takaa hyvän startin päivälleni.

  VastaaPoista
 42. Mä hankin tuollaiset sarastus lamput koko meidän poppoolle, mutta nyt kun yksi lapsista sai oman huoneen tarvittaisiin meille vielä yksi lamppu! Mutta tuo linnunlaulu toimii sinällään hyvänä herättäjänä, että mun hermot ei kestä kuunnella sitä kovin kauaa, joten tulee noustua aika nopeasti ylös! Paras aamu on sellainen, että saa juoda kaksi kuppia kahvia lähes täydessä hiljaisuudessa konetta silmäillen. Onko koskaan tapahtunut? No ei.

  VastaaPoista
 43. Aamusta tekee täydellisen hyvin nukuttu yö, mikä ei minulle ole selviö ollenkaan. Sarastusvalo auttaisi myös asiaa ;) kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Aamu on täydellinen jos saa rauhassa heräillä ja juoda sitten ison kupin kahvia.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Mun aamusta tekee täydellisen mokkapannukahvi maitovaahdolla ja ripauksella kanelia. Sarastusvalo motivois ehkä jättämään herätyskellon torkuttamisen pois. pilviliito[at]hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Minun aamusta täydellisen tekee se, että saa nukkua pitkään ja herkullinen aamiainen sekä se että saa juoda aamukahvin kiireettömästi :) Sarastusvalo olisi kyllä tarpeen!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Minun aamusta täydellisen tekee se, että saa nukkua pitkään ja herkullinen aamiainen sekä se että saa juoda aamukahvin kiireettömästi :) Sarastusvalo olisi kyllä tarpeen!
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 48. I am surfing more than 5 hours but till i didn't find such article like your.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements