Punainen lisuke

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Joskus aikoinaan oli BBC Food, nyt se taitaa olla Life Style.
Oli mikä oli, niin meillä ei ole sitä näkynyt enää ikiaikoihin. Eikä muuten muitakaan maksukanavia. Mitä sekin on, että eri firmoilta voi ostaa eri paketteja ja pitää olla miljaardi erilaista korttia ja boksia ja niitä sitte vaihdella ja jos vaan yhden kanavan haluais, niin se on taatusti ympätty johonkin XXXL-pakettiin, jonka mukana tulee kolmesataa huttukanavaa, joilla ei tee mitään se Erkkikään ja maksaa tsiljardin?
Ja sit kun meillä on digitelkkari, niin siihenhän ei saa mitään korttia ellei hanki adapteria. Ja on meillä Elisa Viihdekin, mutta se nyt vasta vitsi onkin. Huipputeräväkuvalliseen telkkariin pitäis kytkeä se loota, jolla on kokoa enemmän kuin mun ikivanhalla Mäkillä ja painoa ehkä 50 grammaa, eli turhaa muovia ihan perkeleesti. Kun loota on kytkeytyneenä, niin telkkarin kuva on yhtä hyvä kuin jossain putkivehkeessä 1970-luvulta, joka kanava aukeaa sekuntitolkulla sen sijaan, että vois heti kattoo kun kaukosäädintä painaa. Kai sillä vois jotain leffoja ostaa ja kattella, kuvalaatu varmaan niissäkin hukkaiseva. Että pitäkää viihteenne. Tekis mieli iskeä koko paska kiveen. Ehkä iskenkin.

Nojoo, silloin aikoinaan näin BBC Foodilla tällaisen mainion lihanlisukkeen. Reseptiä ei ole mulla tallessa, eikä mulla ole aikaa sitä koko päivää täs googlettaa,  joten linkkiä alkuperäiseen ei ole eikä tule.

1 punasipuli
puolikas pienehkö punakaali
öljyä
1 lasillinen punaviiniä
1 verigreippi
suolaa

Kuori ja siivuta punasipuli. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuullota sipuli pehmeäksi öljytilkassa isossa pannussa. Lisää kaali ja kääntele hetki.
Kaada pannuun punaviini ja anna kiehahtaa. Lisää verigreipin puristettu mehu.
Hauduta kunnes kaali on sopivaa. Mausta suolalla.


1 kommentti

  1. Meillä näkyi BBC Food monta vuotta, jos ei ollut mitään katsottavaa tv:ssä, ruokaohjelmia viitsi katsoa ja muutenkin. Sitten se muuttui Life Styleksi ja ruokaohjelmat hävisivät, ainakin parhaalta katseluajalta (jolloin unta odotellessa makoili sängyssä), että ruokaohjelmien puolesta ei kannata maksaa pakettimaksua.

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements