3 kaverin jäätelö

torstai 18. heinäkuuta 2013

Iskipä kerran hirmuinen herkkujen himo ruokapiirin myynnistä uusia perunoita hakiessani. Pakastinkaapilta löytyi uutta tuttavuutta, 3 kaverin jäätelöä. Kaukaa viisaana ostin mukaani kumpaakin kaapista löytynyttä makua, mansikka-vaniljaa ja vadelma-valkosuklaata. Seuraavana päivänä jouduin jo anivarhain kipaisemaan kauppaan hankkimaan puuttuneen maun eli mustikka-kardemumman. Uusi tuttavuus muuttui syväksi ystävyydeksi.
Lapsi Prinsessa II:sen nimiäisjuhlan jälkkäriä miettiessä tuli mieleen jätskibaari. Se oli sillä selvää, että Kolmea kaveria tarjoaisin vieraillemme. Siinä kun yhdistyy montakin hyvettä kuten herkullisuus, helppous 30 hengelle ja lähiruoka. 3 kaverin jäätelötehdas sijaitsee kotiovestani ihan muutaman kilometrin päässä Helsingin Kontulassa.
3 kaverin jäätelöt valmistetaan kotimaisista puhtaista raaka-aineista. Niissä ei maistu parfyymi taikka muukaan esanssi, silmään ei pistä kirkuvan kirkaan väriaineet. Oman suosikkimaun valinta on vaikeaa, mutta kallitun nyt kuitenkin mustikka-kardemummaan, joka maistuu hienosti pullataikinapohjainen mustikkapiirakka, maailman paras piirakka! Vadelma-valkosuklaan erityisen herkulliseksi tekee valkosuklaapalat ja mansikka-vanilja on ehdottomasti perheenlapsiväen suosikki.Juhlissa jäätelöt olivat menestys, innokkaimmat eivät malttaneet edes annostella jäätelö kippoon. Jos pidät jäätelöstä, suosittelen lämpimästi, että etsiydyt 3 kaveria myyvään kauppaan ensitilassa ja teet sinäkin tuttavuutta tämän mainion uutuustuotteen kanssa.

Jäätelöt tarjosi 3 kaverin jäätelötehdas.

12 kommenttia

 1. Sain maistaa noita jädejä kaverin luona ja etenkin mustikka-kardemumma on jäänyt mieleen....

  VastaaPoista
 2. Maistettu, tykätty! Mustikka-kardemumma ehdoton suosikki kardemumman rakastajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kardemumma sopii kyllä monipuolisesti vaikka mihin.

   Poista
 3. Valkosuklaa-vadelma myös minun lempparini! Kiva idea muuten toi jätskibaari - lapset tykkäsivät ihan varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tykkäs! Mulla oli vain jätskiä ja kauniit pahvikupposet vartavasten tarkoitukseen hankittu, mutta tarjollehan voisi laittaa vaikka minkälaista strösseliä.

   Poista
 4. Ehdin Suomessa käydessä maistaa tota mustikka-kardemummaa.. ai että oli kyllä törkeän hyvää!
  Tätä kannattaakin suositella :)

  VastaaPoista
 5. Parasta jäätelöä mitä suomesta löytyy. Syksyn päälle tulee 3 Kaverin uusi maku, mustaherukka-appelsiini. Blogissa lisää...

  http://snapshotmotions.blogspot.fi/2013/09/3-kaverin-syksyinen-jaatelouutuus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tässä odottelen, että joku kaveruksista tuo uutuusnäytteet mulle. :)

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements