Tarjoiluastiassa on aika tavallinen salaatti ehkä hieman omituisella yhdistelmällä eli halloumi-juustoa ja katkarapuja. Salaatista tekee kuitenkin mainitsemisen arvoisen serkultani apinoitu tapa käyttää purjonvartta salaattiin (ja kesäkurpitsaa), purjo leikataan liuskoiksi ja paistetaan kevyesti oliiviöljyssä ennen salaattiin laittamista, tässä salaatissa siis myös kesäkurpitsa kävi pannussa ennen tarjoilua. Salaattiin saa siis upotettua koko purjon, meillä ainakin se vihrein osa päätyy useimmiten pihan perukoille, ei päädy enää.
Inspiraation reseptiin sain Mini-Pumpkinin Facebook-postauksesta, itse jutun luin vasta oman salaatin syötyäni ja aika paljon löytyy yhteistä.
Namskis,tuossa salaatissa on hurjan hyvät ainekset:)
VastaaPoistaHalloumi vaan tekee kaikesta vähän parempaa! :D
PoistaHerkullisen näköstä. Mää taas oon aina käyttänyt juuri sen vihreen osan ekana salaatteihin ja sit valkosen osan upottanu ruokiin ;)
VastaaPoistaEn mä ymmärrä miksen ole tätä ihan keskenäni tajunnut. :)
Poista