Ananas-basilikarahka

torstai 21. toukokuuta 2009

Ohje on Yhteishyvän Ruokamaailmasta 3.09. Kyseisessä läpyskeessä oli yllättävän monta ohjetta, joista pienellä tuunauksella saisi varmasti maittavaa herkkua. Muutenkin Ruokamaailman taso on mielestäni viime aikoina noussut. Tai sitten mun taso on laskenut. Mene ja tiedä, mutta viime aikoina lehtisen ohjeissa on ollut huumoria aiempaan vähemmän.
Alkuperäiseen ohjeeseen olisi tullut vispikermaa ja sokeria sekä vaniljasokeria, minä laitoin vaahtoutuvaa vanilja-asiaa ja tölkkiananaksen sijasta ihan sitä itseään. Voi olla että johtui sit näistä muutoksista, mutta ei ollut hyvää.

puolikas ananas
puolikas puska basilikaa
1 prk maitorahkaa
1 prk vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Kuori ananas, poista kova keskiö ja hienonna hedelmäliha oman mielen mukaisen kokoisiksi kappaleiksi. Erota basilikan lehdet varsistansa ja hienonna lehdet. Sekoita ananas ja basilika rahkaan.
Vaahdota vaniljakastike ja nostele rahkaseos joukkoon.
3 kommenttia

  1. Kuulostaa hyvältä! Mä olen pyytänyt poikaani säästämään mulle kaikki Yhteishyvän ruokalehdet,sen sitten näen ensi kuussa jos niin on tehnyt...niissä onkin paljon hyviä ohjeita!

    VastaaPoista
  2. Yaelian: Nimenomaan kuulostaa hyvältä. Mutta ei ollut. :(

    VastaaPoista
  3. Hih, alkoi naurattaa tuo ruokamaailman tason nousuarvio. Olen miettinyt ihan samaa, mutta olen laittanut ko. läpyskän tason nousun vaan sen piikkiin, kun olen muuttunut lapselliseksi. Nykyään joutuu kokkaamaan ja keksimään aterioita joka päivä, vaikka ei olisi yhtään sillä tuulella. Onneksi ruokamaailman taso on siis noussut ja sieltäkin voi saada ideoita ;)

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements