Kukkakaalia tomaattikastikkeessa

sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Jamie Oliver twiittaa Twitterissä sivujensa päivän reseptejä ja oliko ollut viime viikolla joku päivä kun vuorossa oli kukkakaalia oliivi-tomaattikastikkeessa. Reseptin voi kukin vilkaista tuolta Jamien sivulta, mitä sitä tähän kääntämään, noudatin sitä itsekin muistaakseni ihan pilkulleen.
Sellaisia huomioita tein matkan varrella, että vaikka se keitos löyhkää alkuun hyvin voimakkaasti etikalta, niin 50 minuutin päästä tilanne on toinen. 50 minuuttia vaatii muuten sitten kohtuullisen ison kukkakaalin jo mielii sen olevan valmiina mukavasti al dente.
Kuten Jamiekin ruoastansa kertoo, niin tämä kävi ateriasta ihan tällaisenaan.

7 kommenttia

  1. Pitääkin katsoa se Jamien resepti sieltä netistä,mä rakastan kukkakaalia,mutta tomaatin kanssa en ole vielä sitä tehnyt ja tuo näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Todella hyvan nakoista! Mita itse tykkasit?

    VastaaPoista
  3. Yaelian: Mäkin tykkään tosi paljon kukkakaalista ja on kivaa löytää uusia tapoja sen valmistamiseen.
    Jamie at hme -kirjassa on hyviä ohjeita (ainakin yksi, joka on vähän samanoloinen kuin tämä).

    Anna: Kiitos, oli erinomaista. Vaikka seuraavana päivänä mun tekikin lounaalla mieli pitsaa kun tätä oli eväänä. :D

    VastaaPoista
  4. hm, tämän olin missanut jotenkin, tosi hyvän näköistä ja raikas lähestymistapa kukkakaaliin, joka herättää runsaasti tunteita ;)

    VastaaPoista
  5. Nelle: Suosittelen kokeilemaan!

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements