Pizzaa kahdella täytteellä

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Herra Prinsessan toiveesta pyöräytettiin pitsat männä viikolla. Taikinaosuuteen mulla ei edelleenkään ole antaa tämän tarkempaa ohjetta. Tällä kierroksella vehnäjauhot loppuivat auttamatta kesken, joten jouduin turvautamaan rukiiseen. Lopputulos oli taikinana tahmea, mutta paistettuna erinomaisen maukas.
Pitsat toteutettiin Herra Prinsessan kanssa yhteistyössä. Pientä keskustelua käytiin aiheista onko tomaatin paras osa tomaattimehu eli ne siemenet ja minkä paksuista palaa kutsutaan siivuksi ja mitä viipaleeksi. Herra Prinsessa on suorastaan tyrmistynyt kun puristin kirsikkatomaateista siemenet pois eikä mulle kelvanneet kolmen millin paksuiset kesäkurpitsa viipaleet, vaan pistin sen siivuttamaan millinohuita.


Etualalla oliiviöljyä, kesäkurpitsaa, pinjansiemeniä ja sinihomejuustoa. Taustalla serranoa, kirsikkatomaatteja, mozzarellaa ja basilikaa.

1 kommentti

  1. Viipalointipaksuudet hymyilyttävät, koska olen tehnyt muutaman päivän sisään lisukkeita kurkusta kiroillen epätasaisia viipaleita. Tänä iltana muistin, että minulla on on eräässä keittiön laatikossa mandoliini, jota en ole koskaan käyttänyt.

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements