Halloumi on vähän niin kuin pekoni, se tekee kaikesta parempaa.
paketillinen tuoreita vihreitä papuja
pieni kourallinen saksanpähkinöitä
1 halloumi
rasiallinen herkkusieniä
rypsiöljyä
puoli pientä purkillista vihreää currya
1 rkl jeeraa
vettä
Kiehauta pavut vedessä, valuta.
Murskaa pähkinät kourassasi ja paahda murske kuumalla kuivalla pannulla, siirrä lautaselle. Kuutioi halloumi ja paista kullanruskeaksi samaisella kuivalla pannulla.
Puhdista ja lohko herkkusienet. Kuumenna öljyä pannulla, lisää curry, jeera ja sienet. Paista muutama minuutti ja lisää pikkuisen vettä, ehkä desi tai puolitoista, keitä hetki kannen alla.
Lisää pavut, pähkinät ja juusto. Tarjoile basmatiriisin kanssa.
paketillinen tuoreita vihreitä papuja
pieni kourallinen saksanpähkinöitä
1 halloumi
rasiallinen herkkusieniä
rypsiöljyä
puoli pientä purkillista vihreää currya
1 rkl jeeraa
vettä
Kiehauta pavut vedessä, valuta.
Murskaa pähkinät kourassasi ja paahda murske kuumalla kuivalla pannulla, siirrä lautaselle. Kuutioi halloumi ja paista kullanruskeaksi samaisella kuivalla pannulla.
Puhdista ja lohko herkkusienet. Kuumenna öljyä pannulla, lisää curry, jeera ja sienet. Paista muutama minuutti ja lisää pikkuisen vettä, ehkä desi tai puolitoista, keitä hetki kannen alla.
Lisää pavut, pähkinät ja juusto. Tarjoile basmatiriisin kanssa.
Herkullista.
VastaaPoistaNami!
VastaaPoistaOikea herkku talvipäivään!
VastaaPoista-ä-
Kiitti kommenteista!
VastaaPoista