Hanko Sushi

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Hangosta Suomen (lähiöiden) valloituksen aloittanut Hanko Sushi on saapunut Herttoniemenrantaan. Sunnuntaina kolmelta iltapäivällä satumme paikalle täydelliseen aikaan, ravintolassa on vain kaksi asiakasta. Taas minua ärsyttää kun kaksi asiakasta istuu neljän hengen pöydässä. Annettakoon se anteeksi sillä kahden hengen pöydät ovat korkeampia eikä niissä ole yhtä mukavaa istua kuin muissa pöydissä.
Kymmentä minuuttia myöhemmin joka jakkara ja penkki on täynnä.
Myös tällä toisella kerralla sushi on erinomaista. Ravintola on kaunis. On onni asua Herttoniemenrannassa.
- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommenttia

 1. Hanko Sushi löytyy myös Espoon Isosta Omenasta sekä Ruoholahdesta jostakin siitä ostarin kulmilta. Ison Omenan Hanko osoittautui erinomaiseksi, joskin sushi on aivan ryöstöhintaista jos 14 palan setti maksaa 18 euroa.

  VastaaPoista
 2. Itä-Helsingissä on siis nyt ainakin yksi hyvä puoli ;)

  Espoon Hanko saa multa paljon pisteitä, vaikken yleensä sushista niin piittaa. Tai juuri sen takia.

  VastaaPoista
 3. Hinta ja laatu kohtaavat mielestäni kuitenkin paljon paremmin kuin monessa muussa sushipaikassa. Kokonaisuus koko rahan arvoinen, absolutely!

  VastaaPoista
 4. Mitä tuossa vasemmassa rivissä on? En tunnista vaikka kuinka yrittäisin. Kaunis annos!

  Chez Jasulle: minusta sushi on todella hienoa silloin kun se on hienoa. Ja se on todella kamalaa kun se kamalaa. Pienikin fuskaaminen johtaa täydelliseen katastrofiin.

  VastaaPoista
 5. On se ihanaa, tiedän! Ison Omenan Hanko Sushi on ihan parasta herkkua ja tosi mukavaa vaihtelua kauppakeskuksen pikaruokaloihin...

  VastaaPoista
 6. niin, ja Hangosta löytyy myös Hanko Sushi - kesällä! Ja kohtahan se taas koittaa...

  VastaaPoista
 7. Tinkezione ja Suvi: Musta kans varsin kohtuuhintaista, nälkä lähti piiitkäksi ajaksi. Eli ravintolakeikaksi tuli aika halvaksi. Lounaalla 18 euroa on ihan liikaa, mutta tuskin Hankon lounas niissä hinnoissa liikkuukaan.

  Chez Jasu: Hei Itä-Helsingissä on vaikka mitä hienoo! Mm. Herttoniemi, Roihuvuori ja Herttoniemenranta noin niinku kaupunginosina. Ravintoloita vaikka mitä Hanko Sushi lisäksi, pelkästään Herttoniemenrannassa Del Mar ja Sailor's. Ja Laajasalon Pelastusarmeijan kirppis on ihan omaa luokkaansa!

  Ari: Vasemmalla lohi on kevyesti grillattua. Mukaan kuului majoneesia ja kevätsipulia. Peruslohi oli enemmän mun mieleen.

  Manteli: Eikö olekin siistiä kun lähiöistäkin saa kaikkee kunnollista ja parempaakin kuin Helsingin keskustasta!

  Tarja: Olispa tosiaan jo kesä, jotta voisi tehdä retken Hankoon!

  VastaaPoista
 8. Aika yksipuolinen valikoima jos lohta kahdella tavalla. Ylimpänä on vielä jotain muuta, norilla vyötettyä jotakin. Jättikatkarapuja?

  Itä-Helsinki on paljon huonommassa maineessa kuin sen pitäisi olla, tosiaan. Itselleni läheisiä paikkoja ovat Herttoniemi, Roihuvuori ja Jollas. Myös Rastila vaikuttaa mainiolta paikalta asua.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements