Räteistä leipää

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ihmisillä on erilaisia taitoja ja kykyjä, omat kyvyt pitäisi laittaa reippaammin ja laajemmalti jakoon niiden muita kykyjä omaavien iloksi. Minä esimerkiksi neulon mahdottoman näppärästi ja serkkuni esimerkiksi leipoo mitä mainiointa leipää. Siispä teimme vaihtokaupat, serkku sai uudet ekologiset tiskirätit ja minä tuoretta leipää.
Läheisen rakkaudella ja näin kauniisti paketoima leipä maistuu ainakin sata kertaa paremmalta kuin mikään kaupasta tai leipomosta ostettu!5 kommenttia

 1. Itsetehtyä leipää ei voita mikään, meillä kaikki menee heti parempiin suihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en oikein osaa leipää tehdä, onneksi on näitä taitavia sukulaisia, jotka eivät neulo. :)

   Poista
 2. vaihtokaupat sopivat tosi hyvin, jokainen oman kynysä mukaan ja sillä missä parhain on, meillä ei muutenkaan stiketa mitään rahoja kun ystävien kesken vaan vaihdamme mielummin apua tai joitan itse tehtyä, kyllä se sitten lopussa kaikki tasaantuu vuosien mittaan.

  VastaaPoista
 3. Vaihdantatalous on niin POP!

  . ja nuo tiskirätit.... äiti löysi jouluna 30 vuotta vanhan , mun amerikan vaihto-oppilasäidilta lahjaksi saamansa kudotun tiskirätin, kokeili sitä ja ihastui! On nyt kutonu mullekin pari. Mäkin ihastuin, sun omiin vielä enemmän kun ovat noin pirtsakoita, äitee kutoo perusbeigejä.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements