Zalando ja kesän ensimmäiset mansikat

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Varmoja kevään merkkejä ovat makkarin verhon raosta ennen puolta kahdeksaa pilkistävä päivänvalo ja kauppoihin ilmestyneet espanjalaiset valtavat mansikat. Ihan tuota pikaa on siis kesä ja kotimaiset mansikat tarjolla.
Mansikka on parhaimmillaan sellaiseenaan, kulho vaan kukkuroilleen ja nautiskelemaan. Ihana bambi-kulho on tilattu verkkokauppa Zalandosta. Sain kauppaan lahjakortin ja lupasin kirjoittaa ostokokemuksestani. Verkkomainonnan ja sen telkkarissa kirkuvan helkkarin ärsyttävän ukon perusteella luulin Zalandoa puhtaasti vaate- ja kenkäkaupaksi, mutta siellähän on vaikka mitä sisustuksesta ruoanlaittoon. Lahjakortin saatuani päätin, että mitään hyödyllistä ja oikeasti tarpeellista en tilaa vaan jotain puhtaasi kivaa. Tämän päätöksen toteuttaminen Zalandon erittäin runsaassa keittiöosiossa ei tuottanut minkäänlaista vaikeutta, mutta valinnan kanssa olikin toisin. Pitkän pähkäilyn jälkeen jäljellä olivat ihanat kuppikakkuvuokasetit ja bambikuvioiset kulhot. Koska bambit ovat parhautta ja kulhoille tulisi ihan oikeasti käyttöä (ainakin huomattavasti useammin kuin kakkuvuoille) klikkasin ostoskoriini neljä valloittavaa aamiaiskulhoa. Kupposten kuvioinnista tulevat ihanasti mieleen lapsuuden slaavilaiset piirretyt, samalta valmistajalta löytyy kaupasta kaikkea söpöä puukengistä ja vaippalaukuista leikkuulautoihin.
Tuotteiden tilaaminen Zalandolta oli erittäin vaivatonta ja toimitus nopeaa. Paketti ei tullut postiin vaan MyPack-palvelun kautta läheiseen Valintatalon. Itselle tämä sopi mainiosti, vaikka kaupunginosastamme posti löytyykin on se aina kuin ammuttu täyteen asiakkaita. Jäin käsitykseen, että MyPack-noutopisteitä on laajemminkin Siwoissa ja Valintataloissa. Erittäin hyvä, että kuppaselle Itellalle löytyy toimivia vaihtoehtoja. 
En kaihda sähköistä suoramarkkinointia, joten annoi luvan tarjousten lähettämiseen ja sittemmin tilasin uutiskirjeenkin. Tarjousta tippuu meiliin useammankin kerran viikossa ja edut ovat tähän mennessä olleet hyviä.

Postaus on Zalando.fin sponsoroima.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements