Sushi-retkellä Järvenpäässä

keskiviikko 7. elokuuta 2013Tässä päivänä muutamana kesäisenä Herra Prinsessa pakkasi meidät muun perheen autoon ja ilmoitti, että nyt mennään lounaalle. Se ei kertonut että minne. Auto kiisi pitkin Lahdentietä, Järvenpään liittymästä kurvattiin ulos ja auto pysähtyi sushi-ravintolan eteen.
Tarkkaan ottaen Kin Sushin. Siinä pihalla jo arvasin, että pakko olla ihan törkeen hyvää, Herra Prinsessa ei olisi meitä naapuripitäjiin kuskannut jonkun semiookoon perässä. Ja olihan se. Niin törkeen hyvää, että en malttais odottaa, että pääsen uudelleen. 9,50 lounas, syö niin paljon kuin napa vetää, vaihtoehtoja on lukuisia myös kasviksena. Siinähän tuli melkein paha mieli kun ei sitä nyt määrättömästi jaksa sushiakaan syödä, yritin kyllä.
Papukaijamerkki jos toinenkin lasten kohtelusta, tarjoilijamme kävi kaikki keskustelut Lapsi Prinsessa I:sen kanssa juomatilauksista, vaikka heti kättelyssä selvisi, että tulkkia tarvitaan. Itse olisin saattanut hairahtua kääntämään keskustelun tulkkivanhemman puoleen, mutta ei tämä hieno nuori mies!Helsingintie 13, Järvenpää

12 kommenttia

 1. Ihan parasta kohta koko jutussa: "Siinä pihalla jo arvasin, että pakko olla ihan törkeen hyvää, Herra Prinsessa ei olisi meitä naapuripitäjiin kuskannut jonkun semiookoon perässä."

  VastaaPoista
 2. herranjumala, tänne saa kyllä munkin herra viedä mut asap!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa sitten mennä nälkäisenä!
   Siinä on muuten eri mainio Fida-kirppis samalla aukeella.

   Poista
 3. Sushia minä en oikein osaa syödä, muta voi mitä silmäruokaa –koko postaus täynnä!
  (Saappaanromutkin täynnä kukkia!!!!)

  -ä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä täytän ensi kesänä partsin vanhoilla kumisaappailla.

   Poista
 4. Hei täähän oli hyvä vinkki! Varsinkin kun asun jäkessä, enkä ole tuolla koskaan kaynyt. :D Pitää mennä pojan kanssa käymään jokin päivä.

  VastaaPoista
 5. Näyttävätpä hyviltä nuo systeemit, pakkohan tuonne on retki tehdä! Onko paikka kuinka lähellä juna-asemaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyl yhtään tiiä. Mun käsitys Järvenpäästä on pieni ja kompakti, joten ei se kaukana voi olla. Google Maps. ;)
   Siinähän on Ainolaa ihan lähellä, että voi tehdä vaikka kulttuuriretken siihen oheen.

   Poista
 6. Tuttu paikka! Ja ravintola on ihan juna-aseman lähellä :-) Oon käynyt tuolla muutaman kerran perheeni kanssa, varsinkin isäni ja siskoni tuntuvat ravaavan tuolla harva se päivä, heh! Itse en syö kalaa, mutta löytyi sieltä mullekin syötävää. Ja tosiaan henkilökunta on siellä tosi mukavaa! :-)

  VastaaPoista
 7. Nam! En ole vielä ikinä päässyt käymään, mutta pitäisi testata joku päivä :)

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements