MAU

perjantai 16. elokuuta 2013



Minusta ei tunnu rohkealta, en tunne hyppääväni tuntemattomaan, en usko pelastavani Suomea. Minä suhtaudun tulevaan luottavaisesti, tiedän tasan ja tarkkaan mitä teen, uskon auttavani monta pientä kotimaista toimijaa, niitä jotka yhdessä pelastavat Suomen. Olen onnellinen.

MAU sai alkusysäyksensä yli vuosi sitten, puhuttiin kahvilan perustamisesta. Nyt MAU on vihdoin olemassa, se on markkinointitoimisto.

"MAU on intohimosta ja innostuksesta syntynyt markkinointitoimisto.
MAU on kahden naisen oma, onnellinen yritys, joka haluaa olla mukana viemässä eteenpäin toisten intohimoisten ja innostuneiden yrittäjien tuotteita ja palveluita.
Uskomme, että paras lopputulos syntyy intohimosta, siitä syntyvästä innostuksesta ja inspiraatiosta. Tai inspiraatiosta syntyvästä innostuksesta, joka kääntyy intohimoksi. Tai innostuksen aiheuttamasta intohimoisesta inspiraatiosta.
Ja siitä, että oikeat ihmiset kohtaavat.
Suomessa on lukematon määrä pieniä yrityksiä ja kiinnostavia tuotteita, joiden kasvu on kiinni vain resursseista, ei ideoista.
Omaamme yhdessä toistakymmentä vuotta kokemusta kulttuurin markkinoinnista, myynnin kehittämisestä ja sisällöntuotannosta. MAU perustettiin, sillä haluamme tarjota osaamisemme innostuneiden ja innostavien yritysten, tuotteiden ja toimijoiden käyttöön. Jokaisella oman juttunsa löytäneellä toimijalla tulisi olla mahdollisuus asiantuntevaan ja aidosti kiinnostuneeseen markkinointisuunnitteluun. Haluamme antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä yrityksen pyörittämiseen, tuotteiden tai palvelujen valmistamiseen ja kehittämiseen. Näemme markkinoinnin osana yrityksen tulevaisuuden rakentamista, ei vain hetkellisinä näkyvyytenä ja myyntipiikkinä.
Yhtälailla haluamme itse olla innostuneita jokaisesta toimeksiannosta.
Meille intohimoasioita ovat käsityöt ja hyvä ruoka, kaupunkikulttuuri ja kasvimaat.
Innostumme oppimisesta, kaikenlaisesta käsillä tekemisestä ja hyvistä, pienistä hetkistä.
Inspiroidumme intohimoisista ihmisistä, kaupungin äänistä ja kuljeskelusta.
Arvojamme on ekologisuus ja kestävä kehitys, reilu tuottaminen sekä muita arvostava tiimityöskentely."




11 kommenttia

Blogger Template created by Photographic Elements