Parhaat #ruispalat

maanantai 17. helmikuuta 2014

Mene Instagramiin ja etsi kuvia tägillä #ruispalat.
Olen ollut vakavassa Instagram-koukussa kohta kaksi vuotta, joten tämä Vaasan ruispalojen inspiraatiotehtävä sopi minulle erinomaisesta. Inspiroiduin erityisesti ruisleivän lounasmahdollisuuksista ja kyllähän se kuulkaa niin on, että talvisin tekee mieli poikkeuksellisen paljon leipää.
Ykkössuosikkini ruisleivänpäällisistä on banaani+kaneli. Ehkä voita, mutta se ei ole välttämättömyys. Hyvänä kakkosena tulee appelsiinimarmeladi, jonka alle on ehdottomasti laitettava voita. Ihan kelpoja lounaita nämäkin, mutta ehkä kuitenkin enempi sellaista välipalamatskua.
Perhettä ilahduttu eräänä viikonloppuaamuna huomenta-palat, itseni ilahtui ehkä kuitenkin eniten tonnikalaleivästä, tonnikala öljyssä/sardiini tomaattikastikkeessa on kuitenkin kolmanneksi parasta mitä ruispalalle voi kasata.Seuraavaksi mene Instagramiin, ota oma ruispalakuvasi ja tägää se #ruispalat. Siten olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa Nokia Lumia 1520 -puhelimen. Sitten mene vielä osoitteeseen parhaatpalat.fi ja etsi leipäpussistasi kilpailukoodi ja tarkista oletko voittanut Lumian tai muita huippupalkintoja!

Yhteistyössä Vaasan ruispalat3 kommenttia

 1. Minä vasta aloitin Instagrammailun,ja herranjestas,heti jäin koukkuun! Ah ruispaloja,sellaisia on ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milläs nimellä sut löytää sieltä? Tai ehkä seuraan jo mutten vaan muista. :)

   Poista
  2. yaelian15 ...itse asiassa haluaisin vaihtaa tuon mutten tiedä onko se enään mahdollista...mutta taidankin etsiä sinut sieltä!

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements