Grillattua halloumia, melonia ja tulista balsamicosiirappia

keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Aiemmin postatun kesäkurpitsapastan alkuun tekaisin pienen salaatinomaisen grillatusta halloumista ja melonista. Kastikkeeksi keitin hunajasta, aceto balsamicosta ja peperoncinosta siirapin. Siirapille tosin kävi pienoinen pitkäänkiehumisonnettomuus ja se meni ihan nekuksi. Todella hyvää oli silti.

6 kommenttia

  1. Kiitos Anna, joudun olemaan samaa mieltä. :)

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä teidän molempien kanssa! en ole maistanutkaan halloumia melonin kanssa, joten joku päivä pitänee testata!

    mitä on aceto-balsamicossa?

    VastaaPoista
  3. hyppysellinen: aceto = etikka :)

    VastaaPoista
  4. Todella kaunis annos. Itse en ole koskaan ollut tekemisissä halloniumjuuston kanssa, vaikka se tuntuu olevan muodikas ruoka-aine nykyään. Voisinkin kokeilla tätä reseptiä piakkoin.

    VastaaPoista
  5. joka päivä oppii jotain uutta. kiitos :)

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements