Aiemmin postatun kesäkurpitsapastan alkuun tekaisin pienen salaatinomaisen grillatusta halloumista ja melonista. Kastikkeeksi keitin hunajasta, aceto balsamicosta ja peperoncinosta siirapin. Siirapille tosin kävi pienoinen pitkäänkiehumisonnettomuus ja se meni ihan nekuksi. Todella hyvää oli silti.

Aikas upeasti aseteltu annos!
VastaaPoistaKiitos Anna, joudun olemaan samaa mieltä. :)
VastaaPoistasamaa mieltä teidän molempien kanssa! en ole maistanutkaan halloumia melonin kanssa, joten joku päivä pitänee testata!
VastaaPoistamitä on aceto-balsamicossa?
hyppysellinen: aceto = etikka :)
VastaaPoistaTodella kaunis annos. Itse en ole koskaan ollut tekemisissä halloniumjuuston kanssa, vaikka se tuntuu olevan muodikas ruoka-aine nykyään. Voisinkin kokeilla tätä reseptiä piakkoin.
VastaaPoistajoka päivä oppii jotain uutta. kiitos :)
VastaaPoista