Spaghetti ai zucchini

keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Kesäkurpitsaa ja spaghetteja siis. Nautin kesäkurpitsani vain näin tai sitten ihan raakana. Al denteksi millä tahansa tavalla kypsennetty kesäkurpitsa on koostumukseltaan kohtuullisen inhottavaa ja mautonta minun prinsessaiseen makuuni. :)
Paistetut kesäkurpitsat käyvät täytteeksi lasagne-levyjen väliin taikka munakasta maustamaan.
Olisin käristänyt vieläkin reilummin, mutta valkosipuli alkoi kärvähtää.

1 kesäkurpitsa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
suolaa
pippuria
oliiviöljyä

Leikkaa kesäkurpitsa kiekoiksi tai puolikuiksi kurpitsan koosta riippuen. Suikaloi sipuli ja siivuta valkosipuli. Paista edellä mainitut kuumalla pannulla oliiviöljyssä kullankeltaisiksi. Noin niinku kauniisti ilmaistuna, todellisuudessahan ne ihan rehellisesti ruskistetaan. Mausta suolalla, pippurilla ja reilulla lorauksessa hyvää oliiviöljyä. Sekoita ihanasti karamellisoituneisiin (lisää hienoja ilmauksia ruskistamiselle) kesäkurpitsoihin sopivaksi keitetyt spaghetit ja tarjoa raastetun parmesaanin kanssa.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements