Herne-pekoni-minttupasta

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Ei tästä ole kauaakaan kun Facebookissa marmatin, että Hesarin ruokasivut on yks iso vitsi. Onneksi en enää muista mikä niissä jurppi just sinä torstaina, vituttais muuten varmaan vieläkin.
Autuasta unohdusta on suuresti helpottanut sivujen totaalinen muutos totaalisesti parempaan suuntaan. Sivuilla reseptiikkaa toimittavat vuoroviikoin Eeva Kolu, Henri Alén ja se kolmas, joka kirjoitti nämä mainiot parsarespetit. En niiin millään muista nimee, ja eilinen Hesari meni jo biojätepusseiksi.
Herkulliset reseptit kruunaa Elvi Ristan kuvat, jotka suorastaan pakottavat lukemaan reseptitkin. Mä tykkään, hyvä Helsingin Sanomat!
Mulla oli just sopivia aineita viime viikon torstaina herne-pekoni-minttupastan toteuttamiseen. Muokkasin reseptiä kaappini sisällön mukaan.

täysjyväspaghettia
pekonia
valkosipulia
pakasteherneitä
kevätsipulia
minttua
oliiviöljyä

Siivuta pekoni ja paista semirapsakaksi. Lisää valkosipuli ja kuullota pekonin seassa pehmeäksi. Kippaa pannuun jäiset herneet ja pyörittele suliksi. Lisää siivutettu kevätsipuli ja reilusti revittyjä mintunlehtiä. Viimeistele oliiviöljyllä ja sekoita kastike ihanasti al denteen spaghettiin.


4 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää!

  Mun selain ei päästä mua enää Hesarin ruokasivuille (tai säätietoihin, tai mihinkään. Varmasti Hesarin mielestä vika on minussa. Jurppii.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä kuulostaa vähän siltä, että selaimessa olis joku ongelma..

   Poista
 2. Ruokasivut on nykyään usein aivan loistavat. Kuvat on jotain käsittämättömän hienoa ja viikko toisensa jälkeen revin niitä reseptejä talteen. Tämänkin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, välissä oli jotenkin pitkä todella surkee jakso. Jopa niin surkee, että olisin ehkä lopettanut tilaamisen ellen saisi lehteä Hesarin puolesta lahjaksi. Tästähän herää kysymys, että onko lahjahevosta sopivaa arvostella. Mut jos vaan kehuisin, niin sen vois tulkita sit lahjonnaksi.
   Meni ihan aiheen viereen. :)

   Poista

Blogger Template created by Photographic Elements