Apinanleipäpuuta aamiaiseksi

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Baobab, tuo Pikku Prinssin elämää hakaloittava katala kasvi, taipuu maistuvaksi superfood-patukaksi. Joutaakin syötäväksi, moinen planeettoja tuhoava kasvin-ketale!

Mein pienen pienessä lähikaupassa on luomuhylly, josta patukan löysin, enkä voinut vastustaa kiusausta. Ruokakipparissa on ensinnäkin todella hyvä valikoima kaikkea ja mielestäni erittäin fiksusti toteutettu tämä luomuhylly, siitä löytyy tuikitavallisten lisäksi vähän erikoisempia tuotteita, joita ei muuten hyllyillä ole, mutta tuikitavalliset löytyvät myös muun valikoiman joukosta, osana ihan normaalia tuotevalikoimaa. Kaikenlaista superainesta sisältävää apetta vieläpä tyylikkäästi pakattuna oli pakko saada maistettavaksi.

Pitsaakin saa viereisestä kebulasta tosi helposti, mutta kyllä mä mielelläni opastan tekemään sitä itse, puoltavia seikkoja riittää, maku nyt vaikka ensimmäisenä. Urpo-Outi.
Baobab maistui vahvasti tummalta suklaalta ja kuivatuilta marjoilta. Kun ei ole aiempaa kokemusta kyseisestä puusta, niin paha sanoa miltä ja miten se patukassa maistui, mut hyvää oli.  Mulle tämä sopisi parhaiten välipalaksi, tiiättekö, niihin iltapäivän pitkiin tunteihin, kun kahvin kanssa tekee mieli jotain makeaa. Suuntaan toistekin kohti Wow!babia lähikaupassa, josko siellä olisi sisilialaisilla sitruunoilla maustettua patukkaa myös.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template created by Photographic Elements