Kurpitsasose

tiistai 8. toukokuuta 2012

Talvikurpitsaa, valkosipulia, kevätsipulia ja basilikaa.
Tarkemmin, kuori ja poista siemenet kokonaisesta talvikurpitsasta, kuutioi ja laita kattilaan. Lisää vettä sen verran, että kurpista peittyy. Lisää vielä noin puolikas pienestä valkosipulinkynnestä ja yksi siivutetty kevätsipuli varsineen. Keitä kunnes kurpitsa on pehmeää. Lisää basilikanlehdet. Kaada koko keitos tehosekoittimeen ja soseuta.

Ihanasti värjää tää talvikurpitsa. Lapsi Prinsessa joutuu aterioimaan lähes alasti. Siitä taas aiheutuu sellaista ikävää sivutoimintaa kuten varpaiden natustelua soseen lomassa.

Kysely, vastatkaa pliis mahdollisimman moni kommentteihin:
Pitäiskö postata täällä aikuisten ruokien lomassa näitä vauvanversioita vai aloittaa ihan oma blogi näille ja laittaa se tänne välilehdeksi? Mulla kun saattais olla tästä vauvojen ruokinnasta enemmänkin sanottavaa kuin sose silloin ja kuva tällöin.

4 kommenttia

 1. Voi suloisuuuuuuuus!!.

  Kysymýkseesi en osaa vastata, molemmissa on puolensa. Mua ei sattuneesta Hilja1v3kk syystä häiritte ollenkaan vaikka vauvaprinsessa olis pääosissa joka toinen postaus! Ja jos on asiasta paljon sanomista, niin tiheemmin vain postauksia ylipäänsä. Ja sitten se vauva-aika on kuitenkin ni lyhyt.

  Mutta mikäli taas haluat jotenkin vielä enemmän vauvakiinnostuneita lukijoita, ehkä sitten oma välilehti, olispa kaikki kompakstisti siellä....vaikea sanoa. tyylejä on niin monta. Itsehän otan aika avoimesti mukaan lapseni, koska kerron muutenkin paloja elämästäni, en pelkkää reseptiä. Varmaa on, että luen blogiasi, niin tai näin.

  VastaaPoista
 2. Minusta hyvin voi olla myös vauvaruokapostauksia tässä blogissa.Hän on niin suloinen:)

  VastaaPoista
 3. Mua ainakin kiinostaa, mitä vauvat syö, ihan siinä missä kiinnostaa se mitä muutkin ihmiset syö! Ja erityisesti tietty, mitä ruokabloggaajan vauva syö :D Erilliseen vauvanruokablogiin en ehkä eksyisi... Joten ääni yhdistetylle.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä edellisten kanssa eli tänne sekaan vaan vauvanruokajututkin. Toisaalta meidänkään vauva-ajoista ei vielä niiiin kovin pitkä aika ole, että aihe olisi ruokanäkökulmasta lopettanut kiinnostamasta, mutta pelkkää vauvablogia en sentään enää lukisi.

  VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements