Varhaiskaalipasta

torstai 12. kesäkuuta 2014

Nyt ollaan yksikertaisuudessaan nerokkuuden äärellä. Kolme raaka-ainetta, vähän maustetta ja öljyä ja alkukesän heittämällä paras pasta on valmis ajassa pastan kiehuminen. Tänä aikana ehtii myös kattaa, tyhjätä ja täyttää astianpesukoneen ja imuroida. 

pekonia
oreganoa (kuivattua)
oliiviöljyä
varhaiskaalia (paljon)
fetaa

Pistä iso pannu liedelle ja liesi päälle (täysille). Suikaloi pekoni (saksilla) pannuun, pannun ei tarvitse lämmetä ennen pekonia.
Pekonin kypsyessä suikaloi kaali.
Lisää pannun oliiviöljy, oregano ja kaalisuikaleet. Kypsennä sekoittaen minuutti taikka kaksi. Ota pannu liedeltä. Kuutioi feta ja lisää se pannuun juuri ennen pastan lisäämistä.





4 kommenttia

  1. Jaahas, laitammepa tämän heti ensi viikolla kokeiluun! Kiitoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Joko fetan tai pekonin voi jättää pois jos jompi kumpi ei miellytä, vink. ;)

      Poista
    2. Testattiinkin jo tänään. Oli hyvää! Ja voisi kokeilla myös ilman pekonia tätä. Kiitos, erittäin mainio pikapasta tämä!

      Poista
  2. Kuullostaa herkulta ja käy munkin ruoanlaitto-osamäärälle :)
    -ä-

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements