Uuniparsa (pellillinen)
2 nippua vihreää parsaa
1-2 appelsiinia
1 oksa tuoretta rosmariinia
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Huuhtele ja kuivaa parsat (ja kuori ne). Pese appelsiinit huolella ja siivuta ohuelti. Levitä siivut uunipellille.
Lado parsat appelsiinisiivujen päälle. Kaada oliiviöljyä nauhana parsojen päälle. Mausta kunnolla suolalla ja pippurilla. Revi lopuksi neulaset rosmariinista parsojen päälle.
Paista parsoja 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Käännä parsat ainakin kerran paiston aikana ja tarkkaile kypsyyttä, varo ylikypsentämästä.
Huomioita: Suosittelen kyllä kuorimaan parsan, kuvissa se näytti vaan kivemmalta kuorimattomana.
Alkuperäinen resepti on Alaska from scratch -blogista.
Kivasti näkee parsareseptejä siellä sun täällä nyt;D Kiva parsaohje:)
VastaaPoistaIhana parsa-aika alkaa :)
VastaaPoista