Taas tonnikalaa

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Koneelta löytyi vaihteeksi vähän tunaa. Ihan perusta pastan makustetta. Saman tyyppinen ohje löytyy muistaakseni Barilla-paketin kyljestä.
Pannulle vaan valkosipulia ja kirsikkatomaattia oliiviöljyyn, perään tölkillinen tonnikalaa oliiviöljyssä ja fetaa. Ja näyttäis tuossa olevan basilikaa.
Jospa jonain päivänä saisi laitettua ihan oikean postauksen, materiaalia olisi vaikka kuin, pari tomaattimurskatestiäkin. On vaan ollut vähän hoppua viime aikoina, kaikenlaisia bändejä tulee Suomeen ja viikonloppuna minulla on kunnia muonittaa sadan hengen häät.

2 kommenttia

  1. sadan hengen häät - olet sinä aika plikka! niistä olisi mielenkiintoista kuulla raporttia, vaikka kameran kanssa tuskin ehdit kauheasti heilumaan.

    VastaaPoista
  2. Kysyn hääparilta lupaa raportointiin, kyllä siinä ehtii muutaman kuvankin ottamaan.
    Eikä 100 nyt NIIN paljoa ole, duuni on sama kuin pienemmälle porukalle, sitä on vaan vähän enemmän. :)
    Vielä puuttuu tosin yksi tarjoilija, mutta ei kai siitäkään kannata (ainakaan vielä) hirveesti stressata!

    VastaaPoista

Blogger Template created by Photographic Elements