Kunnolliseen rehtiin ja tuhtiin maalaissalaattiin kuuluvat olennaisesti palkokasvit ja pekoni. Siis minun mielestäni. Parhaan maalaissalaatin ikinä olen syönyt vuosia sitten lounaaksi eräässä helsinkiläisravintolassa. Siinä oli mm. kevätsipulia, härkäpapuja, pancettaa, maalaisleipää ja uppomuna.
Omasta versiossani oli tällä kertaa salaattisipulia, kikherneitä, pekonikuutioita, oliiveja ja erilaisia salaatteja. Leivällä ei paino putoa, joten sen jätin pois.
Nätin näköinen salaatti!
VastaaPoistaMikähän paino ?
VastaaPoistaN-tien T.
Tätä blogia on mukava seurata, kaunis ulko-asu, hyvät kuvat ja kivaa tekstiä. Siispä lisäsin sinut omaan blogiini lempiblogieni pariin
VastaaPoistaYaelian: Kiitos!
VastaaPoistaTäti: Hiipivä ylipaino. ;)
Nanna: Kiitos! Kivaa kun löysit tänne ja ilmoitit itsestäsi. Oma blogisi näyttää myös erittäin herkulliselta ja nautittavalta, minusta tulee vakilukija.
Odotan kuolaavana vappupiknik-eväitä!?!?!
VastaaPoista