Vastaavaa olen tehnyt ennenkin siinä mitenkään makutajuntaa räjäyttävästi onnistumatta, tämänkertainen versio oli ihan toista maata, olisi tehnyt mieli nuolla lautanen ja paistinpannukin..
Tällaista syötiin pääsiäisenä ennen lammasmakkaroita.
1 valkosipulinkynsi
1 salottisipuli
oliiviöljyä
1 appelsiinin mehu
kuivattua oreganoa 1- 2 tl
tummia oliiveja maun mukaan
1 pieni tölkki tonnikalaa öljyssä
Kuori ja siivuta sipulit ohuiksi siivuiksi. Freesaa sipulia kuumalla pannulla oliiviöljyssä, salotti saa saada vaikka vähäisesti väriä. Lisää pannuun yhden appelsiinin mehu ja oregano. Lisää oliivit ja anna kiehua hetken.
Lisää tonnikala öljyineen ja sekoita hyvin. Ota pannu liedeltä ja sekoita kastikkeeseen keitetty ja valutettu pasta.
1 valkosipulinkynsi
1 salottisipuli
oliiviöljyä
1 appelsiinin mehu
kuivattua oreganoa 1- 2 tl
tummia oliiveja maun mukaan
1 pieni tölkki tonnikalaa öljyssä
Kuori ja siivuta sipulit ohuiksi siivuiksi. Freesaa sipulia kuumalla pannulla oliiviöljyssä, salotti saa saada vaikka vähäisesti väriä. Lisää pannuun yhden appelsiinin mehu ja oregano. Lisää oliivit ja anna kiehua hetken.
Lisää tonnikala öljyineen ja sekoita hyvin. Ota pannu liedeltä ja sekoita kastikkeeseen keitetty ja valutettu pasta.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti