Nautiskelin näitä muutamankin päivän kera linssilisukkeen ja kyllä olivat hyviä! Sopisivat hyvin myös hampurilaiseen.
1 sipuli pieneksi kuutioituna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
puoli ruukkua lehtipersiljaa, pelkät lehdet silputtuna
0,5 rkl kuivattua oreganoa
1-2 rkl pellavansiemeniä
1-2 rkl kurpitsansiemeniä
n. 2 dl parmesaani- tai pecorinoraastetta
500 g kyytönjauhelihaa
suolaa
mustapippuria
1 sipuli pieneksi kuutioituna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuina
puoli ruukkua lehtipersiljaa, pelkät lehdet silputtuna
0,5 rkl kuivattua oreganoa
1-2 rkl pellavansiemeniä
1-2 rkl kurpitsansiemeniä
n. 2 dl parmesaani- tai pecorinoraastetta
500 g kyytönjauhelihaa
suolaa
mustapippuria
Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Anna makustua jääkaapissa ainakin kaksi tuntia, mielellään enemmän.
Muotoile taikinasta paksuja tasakokoisia pihvejä.
Paista pihvit keskilämpöisellä pannulla viitisen minuuttia kummaltakin puolelta. Jos pihvit eivät ole vielä sisältä kypsiä, peitä pannu kannella ja anna paistua vielä kaksi minuuttia.
Tarjoile vaikka vihreän salaatin kera.
Muotoile taikinasta paksuja tasakokoisia pihvejä.
Paista pihvit keskilämpöisellä pannulla viitisen minuuttia kummaltakin puolelta. Jos pihvit eivät ole vielä sisältä kypsiä, peitä pannu kannella ja anna paistua vielä kaksi minuuttia.
Tarjoile vaikka vihreän salaatin kera.
Siemeniä en vielä olekaan ikinä jauhelihapihviin tms. laittanut, pitää kokeilla.
VastaaPoistaHanna: Suosittelen lämpimästi! Mun mielestä siemenet käy kyl melkein kaikkeen.
VastaaPoista